Φονικό στον Ξηροπόταμο: Αναβλήθηκε η υπόθεση της 28χρονης που σκότωσε το γείτονά της

Ηράκλειο
Φονικό στον Ξηροπόταμο: Αναβλήθηκε η υπόθεση της 28χρονης που σκότωσε το γείτονά της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου του 2017

Αναβλήθηκε η δίκη για τη δολοφονία ενός 35χρονου πατέρα, ο οποίος  το Νοέμβριο του 2017 είχε πέσει νεκρός, έπειτα από θανάσιμο πλήγμα που του κατάφερε με μαχαίρι στο στήθος μια 28χρονη γειτόνισσά του, σε συνοικία του Ηρακλείου. 

Η νεαρή γυναίκα είχε καταδικαστεί - σε πρώτο βαθμό - τον Σεπτέμβριο του 2018 σε ισόβια κάθειρξη. Μετά την καταδίκη της άσκησε έφεση, η οποία επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, στο Ηράκλειο. 

Ωστόσο, η δίκη αναβλήθηκε "αορίστως" λόγω προβλήματος υγείας του συνηγόρου υπεράσπισης της 28χρονης, αλλά και της ίδιας της κατηγορούμενης.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου του 2017, στον Ξηροπόταμο Ηρακλείου. 

Η 28χρονη - σήμερα - γυναίκα ζούσε στο διπλανό διαμέρισμα της οικογένειας του αδικοχαμένου 35χρονου. Όπως ανέφεραν τότε στη “Νέα Κρήτη” περίοικοι, η δράστιδα ήταν χρήστης σκληρών ναρκωτικών ουσιών.

Αυτό που ώθησε την κατηγορούμενη να μαχαιρώσει θανάσιμα τον 35χρονο φαίνεται ότι ήταν μια παρατήρηση που έκανε ο άτυχος άνδρας στη νεαρή γειτόνισσά του, λόγω της φασαρίας που έκανε. 

Στο εσωτερικό της πολυκατοικίας, όπου διέμεναν θύμα και θύτης, η 28χρονη έβγαλε μαχαίρι και, ευρισκόμενη σε κατάσταση αλλοφροσύνης, το κάρφωσε στο στήθος του εμβρόντητου πατέρα με αποτέλεσμα εκείνος να βρει τραγικό τέλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News