Stray Action: Μην το επιτρέπεις άλλο, δώσε ελπίδα!

Ηράκλειο
Stray Action: Μην το επιτρέπεις άλλο, δώσε ελπίδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Κυριακή,20 Οκτ 2019, 17:00
Θεατρικός Σταθμός Ηρακλείου
Μια υπέροχη εκδήλωση στο Ηράκλειο για τα αδέσποτα, με συναυλία, μουσικοκινητικό εργαστήρι για παιδιά και ενδιαφέρουσες ομιλίες

 

Μία εκδήλωση αφιερωμένη στις τετράποδες ψυχούλες, οι οποίες αναζητούν στέγη, θα λάβει χώρα στο Ηράκλειο και στην οποία θα συμμετάσχουν τριάντα παιδάκια οικογενειών προσφύγων που φιλοξενούνται στην πόλη μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου και αποτελεί συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και της Φιλοζωικής Ομάδας Σείριος.

Το Stray Action καλεί όλους μας να ακούσουμε, να μάθουμε, να διασκεδάσουμε, να βοηθήσουμε σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση με πολλές δράσεις!

Στις δράσεις του προγράμματος θα συμμετέχουν και 30 παιδάκια οικογενειών προσφύγων που φιλοξενούνται στην πόλη μας μέσω του προγράμματος Στήριξης Έκτακτης Ανάγκης για την Ένταξη και τη Στέγαση - ESTIA, της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες με την χρηματοδότηση του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου έχει σταθεί σημαντικός αρωγός της εκδήλωσης και συντονίζει τη δημιουργική απασχόληση για τους μικρούς μας φίλους. 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί, επίσης, συγκέντρωση τροφών και φαρμάκων για τα αδεσποτάκια, αλλά και ενημέρωση υποψήφιων εθελοντών.

Το πρόγραμμα:

17:00 - Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών με την Ευαγγελία Ορφανουδάκη και το εικαστικό και μουσικοκινητικό εργαστήρι «Ιστορίες για κουλουκάκια και κατσούλια» (Θεματική παράσταση Αφήγησης συνοδεία ζωντανής Μουσικής)

Διάρκεια: 60 λεπτά, Ηλικίες: Από 2 ετών

18:00 - Ανοικτή Εκδήλωση: Καλωσόρισμα- Χαιρετισμοί

Ρενάτα Γρύπαρη - Εκπαιδεύτρια Σκύλων: Χτίζοντας μια αρμονική σχέση με τα ζώα

Βασίλης Τσιγκούρας - Κατασκευαστής Αναπηρικών Αμαξιδίων: Δικαίωμα στη ζωή για τα ανάπηρα ζώα

Νίκος Χρυσάκης - Αστυνομικός Διευθυντής, Συγγραφέας: H κακοποίηση των ζώων κι ο φαύλος κύκλος της βίας. Η αντιμετώπιση του φαινομένου από την Ελληνική Αστυνομία  

21:00 - Συναυλία με τους Pink Tales, Motiff, Τσουγκράνες και Μάνος Παπαδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News