Δολοφονία πρώην συζύγου: Το οικογενειακό δράμα «πίσω» από το έγκλημα

Ηράκλειο
Δολοφονία πρώην συζύγου: Το οικογενειακό δράμα «πίσω» από το έγκλημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι συνθήκες διαβίωσης των 4 παιδιών

Ένα οικογενειακό δράμα «κρύβεται» πίσω από το έγκλημα κοντά στο Κέντρο Αστέγων στο Ηράκλειο με θύμα έναν 59χρονο που φέρεται να δολοφόνησε η 31χρονη εν διαστάσει σύζυγός του.

Όπως έγινε γνωστό, η 31χρονη και ο 59χρονος είχαν αποκτήσει τρία παιδιά: Τα ανήλικα ζουν σε κοινωνικές δομές, ενώ η 31χρονη έχει κι ένα τέταρτο παιδί που απέκτησε με άλλον άνδρα. Για το εν λόγω παιδάκι, φέρεται να έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες υιοθεσίας του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, εξάλλου, ότι ο θανών είχε και δύο μεγαλύτερα παιδιά που είχε αποκτήσει από προηγούμενο γάμο.

Στο μεταξύ, συγκλονίζουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες φέρεται να διαβιούσε η κατηγορούμενη. Όπως ανέδειξε  το βράδυ της Δευτέρας σε σχετικό ρεπορτάζ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της “ΚΡΗΤΗ TV”, η 31χρονη μητέρα φέρεται να ζούσε σε παράπηγμα, πλησίον του Κέντρου Αστέγων. Εκεί φέρεται να διέμενε με τον νυν σύντροφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Εξάλλου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και το θύμα φέρεται να υπήρξε χρήστης ναρκωτικών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News