ΙΕΣΟΕΛ: Συνεχίζεται ο κύκλος επιμορφωτικών σεμιναρίων

Ηράκλειο
ΙΕΣΟΕΛ: Συνεχίζεται ο κύκλος επιμορφωτικών σεμιναρίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών

Μετά την επέκταση του ΙΕΣΟΕΛ και στο Ηράκλειο Κρήτης με το άνοιγμα του τρίτου εκπαιδευτικού του κέντρου, ο κορυφαίος εκπαιδευτικός φορέας Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών στην Ελλάδα συνεχίζει να αναπτύσσει και να υλοποιεί εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, προσκαλώντας τόσο τα μέλη του όσο και επαγγελματίες λογιστές και  στελέχη επιχειρήσεων.

Μετά την έναρξη του διετούς μεταπτυχιακού προγράμματος επαγγελματικής εκπαίδευσης από τον περασμένο Οκτώβριο, το Ινστιτούτο συνεχίζει με μια σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικείμενων και αφορούν σε θέματα νομικού, φορολογικού, λογιστικού και ελεγκτικού ενδιαφέροντος, με στόχο τη διαρκή, σύγχρονη και αξιόπιστη εκπαίδευση των στελεχών του ελεγκτικού και λογιστικού επαγγέλματος. Τα σεμινάρια επιμόρφωσης εντάσσονται σε έναν ευρύτερο κύκλο σεμιναρίων και πραγματοποιούνται σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Ενδεικτικά, το προσεχές διάστημα πραγματοποιούνται σεμινάρια που αφορούν σε:

  1. Θέματα Νομικού Κύκλου: Εταιρικοί Μετασχηματισμοί Ν.4601/2019
  2. Θέματα Λογιστικής: Βασικές διατάξεις Ν.4548/2018
  3. Θέματα Φορολογικής Νομοθεσίας: Νέες νομοθετικές ρυθμίσεις στη φορολογία εισοδήματος
  4. Θέματα Ελεγκτικού ενδιαφέροντος

Σημειώνεται ότι οι ώρες προσμετρούνται για τα μέλη του ΣΟΕΛ στη Συνεχή Επαγγελματική Εκπαίδευση (άρθρο 12 Ν. 4449/2017) και καταχωρούνται στις ατομικές καρτέλες των συμμετεχόντων.    

Τα σεμινάρια διεξάγονται στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΣΟΕΛ στο Ηράκλειο Κρήτης, Λεωφ. 62 Μαρτύρων & Φραγκιαδάκη 1.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του ΙΕΣΟΕΛ

Λίγα λόγια για το ΙΕΣΟΕΛ

Το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης του ΣΟΕΛ ιδρύθηκε το 1997, συνεχίζοντας την παράδοση του Σώματος Ορκωτών Λογιστών, που από το 1955 παρείχε υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στα μέλη του. Το ΙΕΣΟΕΛ, από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, αποσκοπεί στην παροχή μεταπτυχιακής επαγγελματικής εκπαίδευσης στα μέλη του καθώς και σε στελέχη επιχειρήσεων, με την οργάνωση ειδικών σεμιναρίων επιμόρφωσης, εξειδίκευσης και συνεχούς εκπαίδευσης των απασχολούμενων στο ελεγκτικό και λογιστικό επάγγελμα. Το ΙΕΣΟΕΛ αποτελεί  σήμερα τον κορυφαίο εξειδικευμένο εκπαιδευτικό φορέα στην Ελλάδα για το επάγγελμα του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News