Αιματηρή συμπλοκή έξω από το Κέντρο Αστέγων - Υπέκυψε στα τραύματά του ο 59χρονος

Ηράκλειο
Αιματηρή συμπλοκή έξω από το Κέντρο Αστέγων - Υπέκυψε στα τραύματά του ο 59χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοβαρό επεισόδιο έξω από το Κέντρο Αστέγων στη Νέα Αλικαρνασσό

Την τελευταία του πνοή άφησε την ώρα που υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση ο 59χρονος άνδρας, ο οποίος δέχτηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο (πιθανότατα μαχαίρι), λίγο νωρίτερα, έξω από το Κέντρο Αστέγων στη Νέα Αλικαρνασσό.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη δράστιδα του φονικού είναι μία 31χρονη γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η πρώην σύζυγός του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα έχει ήδη συλληφθεί και κρατείται. 

Ο 59χρονος μετά την αιματηρή συμπλοκή μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου κατά τη διάρκεια της επέμβασης άφησε και την τελευταία του πνοή, σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Γιάννη Φανουργάκη, «ο 59χρονος άνδρας κατέληξε μέσα στο χειρουργείο, καθώς έφερε ένα χτύπημα σε ζωτικό όργανο, το οποίο απέβη μοιραίο για την ζωή του».

Το αιματηρό επεισόδιο που έλαβε χώρα λίγο πριν τις 9 το βράδυ δίπλα ακριβώς από το Κέντρο Αστέγων σε μία αλάνα, κινητοποίησε αστυνομικές αρχές και ΕΚΑΒ, που έφτασαν άμεσα στο σημείο. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ, παρέλαβαν άμεσα τον τραυματία, ο οποίος έφερε πολλαπλές μαχαιριές κυρίως στην κοιλιακή χώρα.

Το θύμα είχε υποστεί ακατάσχετη αιμορραγία και έγινε προσπάθεια αμέσως να διασωληθεί πριν φτάσει στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Ο άτυχος άνδρας έφτασε σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο και μπήκε αμέσως στο χειρουργείο όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν τη ζωή του. Κάτι που τελικά στάθηκε αδύνατον. 

Οι ακριβείς συνθήκες του αιματηρό επεισοδίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, όμως, η Αστυνομία που έφτασε στο σημείο μαζί με το ΕΚΑΒ, προχώρησε στην προσαγωγή δύο ατόμων μίας γυναίκας, η οποία φαίνεται να έχει εμπλοκή με το επεισόδιο, καθώς και ενός άνδρα.

Ο 59χρονος φέρεται να έτρεξε για να σωθεί στο πρατήριο βενζίνης που βρίσκεται στην οδό Ικάρου.

Το σημείο αποκλείστηκε για να αναζητηθεί το αντικείμενο πιθανώς μαχαίρι το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί στην επίθεση σε βάρος του 59χρονου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News