Τροχαίο με ντελιβερά: Έκκληση για βοήθεια στον 27χρονο Δημήτρη

Ηράκλειο
Τροχαίο με ντελιβερά: Έκκληση για βοήθεια στον 27χρονο Δημήτρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια η κατάσταση της υγείας του νεαρού που ενεπλάκη στο τροχαίο στις Μεσσαμπελιές

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική του Βενιζελείου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου ο 27χρονος Δημήτρης, ο οποίος ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα της περασμένης Δευτέρας στην περιοχή των Μεσσαμπελιών στο Ηράκλειο.

Την ίδια στιγμή, το Σωματείο Εργαζομένων Οδηγών με Δίκυκλο Όχημα Ηρακλείου, απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες για «οικονομική συμπαράσταση» στο νεαρό διανομέα.

Συνεχίζεται η διαδικασία αφύπνισης

Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Μοσχοβάκη, Αναπληρωτή Διοικητή του Βενιζελείου Νοσοκομείου «ο 27χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, διασωληνωμένος και σε καταστολή», με την προσπάθειά αφύπνισής του από το ιατρικό προσωπικό του Βενιζελείου, να συνεχίζεται, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος.

Πάντως, όπως ανέφερε ο κ. Μοσχοβάκης «το βασικό πρόβλημα της υγείας του νεαρού έχει αποκατασταθεί. Συγκεκριμένα η πίεση που ασκείτο στον εγκέφαλό του, καθότι έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έχει μειωθεί».

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος Δημήτρης, έφερε επίσης τραυματισμούς σε όλο του σώμα, σύμφωνα με τις ενημερώσεις από το Βενιζέλειο.

Έκκληση για οικονομική συμπαράσταση

Από την πλευρά του, το Σωματείο Εργαζομένων Οδηγών με Δίκυκλο Όχημα Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, απευθύνει έκκληση για «οικονομική συμπαράσταση», όπως αναφέρεται, προς το νεαρό διανομέα.

Η παρακάτω φωτογραφία κοινοποιήθηκε - μεταξύ άλλων - στον προσωπικό λογαριασμό του νεαρού διανομέα στο Facebook, στην οποία και αναγράφεται το IBAN όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει χρήματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News