Ηράκλειο

ΠΑΜΕ Ηρακλείου: Οργανώνεται νέο συλλαλητήριο την Πέμπτη

Κάλεσμα σωματείων για ευρεία Σύσκεψη τη Δευτέρα 14/10 7μμ στο ΕΚΗ και Συλλαλητήριο την Πέμπτη 17/10 7μμ στην Πλατεία Ελευθερίας

Το ΠΑΜΕ Ηρακλείου, πραγματοποιεί κάλεσμα συμμετοχής των σωματείων στην σύσκεψη της Δευτέρας 14/10 στο ΕΚΗ, αλλά και στο συλλαλητήριο την Πέμπτη 17/10 στην Πλατεία Ελευθερίας για το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη δύναμη, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα τη δράση μας για να μην φέρει η κυβέρνηση το κατάπτυστο νομοσχέδιο, διεκδικώντας σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής.

Πατάμε πάνω στις δυο απεργιακές μάχες 24 Σεπτέμβρη και 2 Οκτώβρη που πέταξαν στα σκουπίδια τους σχεδιασμούς κυβέρνησης, εργοδοτών και της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ και ντόπιων εργοδοτικών και κυβερνητικών συνδικαλιστών, να περάσουν τα νέα αντεργατικά μέτρα χωρίς να κουνηθεί φύλλο.

 Καλούμε σωματεία του Νομού δημόσιου και ιδιωτικού Τομέα, συνδικαλιστές και εργαζόμενους σε Σύσκεψη, τη Δευτέρα 14/10 7μμ στο ΕΚΗ με θέμα: "Η εκτίμηση της δράσης μας απέναντι στο «αναπτυξιακό» νομοσχέδιο – έκτρωμα της Κυβέρνησης. Ο σχεδιασμός των  συνδικάτων για το επόμενο διάστημα."

Τώρα, χωρίς αναμονή κλιμακώνουμε με νέο  Συλλαλητήριο την Πέμπτη 17/10 7μμ στην Πλατεία Ελευθερίας.

Να πάρει τώρα πίσω η κυβέρνηση της ΝΔ, που πήρε «φόρα» από τον απεργοκτόνο νόμο του ΣΥΡΙΖΑ και το αντεργατικό του πλαίσιο, το νομοσχέδιο-σκούπα για τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες. Την πολιτική που δίνει γη και ύδωρ στους επενδυτές και γκρεμίζει όσα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα έμειναν όρθια με σκληρό αγώνα, στην περίοδο της κρίσης, τσακίζοντας τα εργατικά, συνδικαλιστικά δικαιώματα.

Να μην τολμήσει να φέρει νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα σφαγιάζει τις συντάξεις και θα ιδιωτικοποιεί την Κοινωνική Ασφάλιση.

Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα! Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωής με  δικαιώματα.»

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια