«Επιδρομή» για τις «καβάτζες»: Μάζεψαν… από καρέκλες μέχρι καφάσια

Ηράκλειο
«Επιδρομή» για τις «καβάτζες»: Μάζεψαν… από καρέκλες μέχρι καφάσια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται οι «εξορμήσεις» σε γειτονιές του Ηρακλείου

«Επιδρομή» με σκοπό να απομακρύνει τις «καβάτζες» από γειτονιές του Δήμου Ηρακλείου πραγματοποίησαν χτες συνεργεία της Δημοτικής Αστυνομίας και της Καθαριότητας.

Πρόκειται για την προσπάθεια της Δημοτικής Αστυνομίας να απομακρύνει τα διάφορα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται για την «εξασφάλιση» μίας θέσης στάθμευσης.

Ειδικότερα, χτες, το αρμόδιο συνεργείο που συγκροτήθηκε μετά από καταγγελία πολιτών, προχώρησε σε αυτοψία, καταγραφή και απομάκρυνση αντικειμένων στις περιοχές του Μασταμπά, της Θερίσσου, του Ατσαλένιου, του Πόρου και της Νέας Αλικαρνασσού.

Οι «εξορμήσεις» των συνεργείων πραγματοποιούνται σε τακτά χρονιά διαστήματα, όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση.

«Να σημειωθεί ότι η τοποθέτηση αντικειμένων στο οδόστρωμα ελλοχεύει κινδύνους για τους πεζούς και τους διερχόμενους οδηγούς, γι’ αυτό απαγορεύεται και τιμωρείται σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου με  αριθμό 459/2007 (σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. άρθρο 48) με πρόστιμο 200 ευρώ», καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News