Ηράκλειο

Φίλιππος Σαββάκης: «Τους αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου!»

Τους επί εννέα χρόνια συνεργάτες του στη ΔΕΥΑΜ, ευχαριστεί δημόσια ο δημοτικός σύμβουλος Μαλεβιζίου και πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ κ. Φίλιππος Σαββάκης

«Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το προσωπικό των υπηρεσιών του Δήμου Μαλεβιζίου, όλους τους συνεργάτες μου στα Διοικητικά Συμβούλια της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., τους συναδέλφους στη Δημοτική Αρχή και φυσικά, τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη για την εμπιστοσύνη με την οποία περιέλαβε το πρόσωπό μου», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Φίλιππος Σαββάκης.

Πιο αναλυτικά στην γραπτή του δήλωση αναφέρει τα εξής:

«Με τον ορισμό της νέας διοίκησης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μαλεβιζίου, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια όλες και όλους τους συνεργάτες μου στη Δ.Ε.Υ.Α.Μ. που επί εννέα χρόνια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την υλοποίηση του αναπτυξιακού μας οράματος.

Κατάφεραν πολλά. Μπορεί να υστερούσαν στον αριθμό λόγω των μνημονιακών συνθηκών μέσα στις οποίες επιχειρούσαμε, υπερτερούσαν όμως σε ψυχή, σε πάθος, σε κουράγιο, σε δύναμη. Και πραγματικά, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν είχαν δώσει το 100% της ενέργειάς τους.

Τους αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου! Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το προσωπικό των υπηρεσιών του Δήμου Μαλεβιζίου, όλους τους συνεργάτες μου στα Διοικητικά Συμβούλια της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., τους συναδέλφους στη Δημοτική Αρχή και φυσικά, τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη για την εμπιστοσύνη με την οποία περιέλαβε το πρόσωπό μου.

Στο νέο Πρόεδρο και το νέο Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. εύχομαι καλή θητεία, υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν με το ίδιο σθένος την αναπτυξιακή πολιτική που καθιέρωσε τη Δ.Ε.Υ.Α.Μ. ως υπηρεσία - μοντέλο όχι μόνο στην Κρήτη, αλλά σε εθνικό επίπεδο.

Μπορεί μέχρι σήμερα να μην έχει ζητηθεί από τη νέα Δημοτική Αρχή η παραμικρή ενημέρωση για όσα βρίσκονται σε εξέλιξη - κάτι που είθισται όταν αλλάζει μια διοίκηση για να υπάρχει ομαλότητα και συνέχεια σε κάθε οργανισμό -σκοπεύω όμως να σταθώ αρωγός με την όποια εμπειρία έχω αποκομίσει και με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του Μαλεβιζίου και των κατοίκων του.

Φίλιππος Σαββάκης

Δημοτικός Σύμβουλος Μαλεβιζίου

Πρώην Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Μ.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια