Έπιασαν… «λαγό» θηροφύλακες στην περιοχή Λιβάδι Κρουσώνα

Ηράκλειο
Έπιασαν… «λαγό» θηροφύλακες στην περιοχή Λιβάδι Κρουσώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυνηγούσε χωρίς άδεια άνδρας στην περιοχή Λιβάδι Κρουσώνα του Δήμου Μαλεβιζίου

«Λαγό» έπιασαν θηροφύλακες σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου και συγκεκριμένα στην περιοχή Λιβάδι Κρουσώνα, όταν ξημερώματα της Τετάρτης και κατά τη διάρκεια ελέγχων σταμάτησαν όχημα στο οποίο εντοπίστηκε κυνηγετικός σκύλος και όπλο.

Ειδικότερα, μαζί με το σκυλί, σύμφωνα με ανακοίνωση της Α' Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης και Δωδεκανήσου, υπήρχε και ένα κυνηγετικό όπλο εκτός θήκης.

Μετά από αυτοψία των ανδρών της Θηρυφολακής, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τροποποιημένη, 4σφαιρη καραμπίνα, ωστόσο και μετά από τον έλεγχο που ακολούθησε επιπρόσθετα διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του οχήματος ότι δεν έχει εκδώσει άδεια θήρας.

Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγ. Μύρωνα και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Τις πρωινές ώρες της 9ης Οκτωβρίου 2019, Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες που δραστηριοποιούνται στην Π.Ε. Ηρακλείου, πραγματοποιούσαν ελέγχους στην περιοχή Λιβάδι Κρουσώνα, Δήμου Μαλεβιζίου.

Στη διάρκεια των ελέγχων, στις 06:30 π.μ. περίπου, σταμάτησαν όχημα, στο οποίο διαπιστώθηκε ότι υπήρχε μέσα κυνηγετικός σκύλος και στο πίσω κάθισμα ένα κυνηγετικό όπλο εκτός θήκης.

Από την αυτοψία του όπλου διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τροποποιημένη, 4σφαιρη καραμπίνα. Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του οχήματος δεν έχει εκδώσει άδεια θήρας.

Κατά συνέπεια συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγ. Μύρωνα και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News