Χωρίς ρεύμα περιοχές του Ηρακλείου - Οι προγραμματισμένες διακοπές αύριο

Ηράκλειο
Χωρίς ρεύμα περιοχές του Ηρακλείου - Οι προγραμματισμένες διακοπές αύριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς ρεύμα για αρκετές ώρες περιοχές του Ηρακλείου

Ταλαιπωρία για δημότες του Ηρακλείου, καθώς για αρκετές ώρες έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες για περισσότερες από τρεις ώρες η περιοχή Κορώνη Μαγαρά δεν έχει ρεύμα, ενώ στην και περιοχή του Μασταμπά περισσότερες από δύο ώρες, αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, καθώς και στην Θέρισο.   

Σύμφωνα με το διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ, κ. Παύλο Βαρδουλάκη, «μία βλάβη είναι αυτή που έχει προκαλέσει και το πρόβλημα, ωστόσο οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας βρίσκονται επί ποδός για την άμεση αποκατάσταση της ζημιάς».

Σημειώνεται ότι αύριο θα σημειωθούν οι παρακάτω προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Ηρακλείου, για λόγους κατασκευών και συντήρησης.

Οι προγραμματισμένες διακοπές αύριο στο Ηράκλειο

Από 8 το πρωί έως 12 το μεσημέρι: Στο Ηράκλειο, στην Κηπούπολη, στις οδούς Φιλίας, Γαζή, Αχέπα, Δομαλάκη Δημ., Παπανικολάου, Εσπερίδων, Εστίας, Παπανούτσου, Μονής Επανωσύφη και Φιλλελήνων από την οδό Ιτάνου έως την οδό Σκεπεντζή, Σκεπεντζή απ΄την οδό Πιτσουλάκη έως τη οδό Εσπερίδων.

Από 8 το πρωί έως 2 το μεσημέρι: Στον Άγιο Ιωάννη στην οδό Πικροδάφνης από Φωκάδων έως Καλομοίρη. Επίσης στις οδούς Καλομοίρη, Παρθενώνος και Σαριδάκη.

Από 8 το πρωί έως 2 το μεσημέρι: Στο χωριό Δαφνές στην περιοχή γύρω από την κεντρική πλατεία.

Από 12 το μεσημέρι έως 3 το απόγευμα: Στην Αγία Τριάδα στην οδό Α. Συμιακού από λεωφ. Σοφ. Βενιζέλου έως Σκορδυλών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News