Συγκλόνισαν: Έφτασαν μέχρι το θάνατο και κέρδισαν τη ζωή

Ηράκλειο
Συγκλόνισαν: Έφτασαν μέχρι το θάνατο και κέρδισαν τη ζωή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατάθεση ψυχής σε «Ώρα Αιχμής» από ανθρώπους που ανέβηκαν τον δικό τους Γολγοθά και τα κατάφεραν

Το 2005 ο Στράτος Σταματάκης ακρωτηριάστηκε μετά από τροχαίο στην αρχή ένιωσε να χάνει όλο τον κόσμο όμως πολύ γρήγορα κατανόησε ότι η ζωή αλλάζει τα δεδομένα όχι όμως και τις ευκαιρίες για το μέλλον.

Η κατάθεση ψυχής του Στράτου στην «Ώρα Αιχμής» ξεχωριστή και ουσιαστική μιας και πολύ γρήγορα αντιλήφθηκε πως η μιζέρια δεν μπορούσε να τον οδηγήσει πουθενά.

Σήμερα παίζει στην ομάδα μπάσκετ ΑΣΚΑ Ηράκλειο ενώ είναι και ο μοναδικός οδηγός σε αγώνες ταχύτητας σε όλη την Ελλάδα με πρόσθετο μέλος.

Ο Στράτος συγκλόνισε τους τηλεθεατές της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» μιας και στο πλατό βρέθηκε με την σύζυγο του Μαρία Τρουλλινού μιλώντας για τον αγώνα του να ξεπεράσει τον ακρωτηριασμό και να φτάσει στην κορυφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και του μπάσκετ.

Άλλωστε όπως τόνισε ζητούμενο είναι να μπορείς να παλεύεις και όλα έρχονται. Μάλιστα συγκλονιστική η σύζυγος του Στράτου με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την κοινή της πορεία με το άνθρωπό της.

Η Κατερίνα Βάνδουλα αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα μετά από ένα σοβαρό τροχαίο. Είναι η γυναικά που παρά το γεγονός ζει με την αναπηρία κατάφερε χάρη στην αγάπη της για ζωή να προχωρήσεις πολύ γρήγορα μετά το σοβαρό τροχαίο και μάλιστα να φτιάξει μια πολύ όμορφή οικογένεια με τον προπονητή Παράσχο Δεσκουλίδη.

Η Κατερίνα μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV μίλησε για το δύσκολο στάδιο της αποκατάστασης αλλά και για το γεγονός ότι πολύ γρήγορα συμφιλιώθηκε με την νέα πραγματικότητα άρχισε να χτίζει την ζωή της μάλιστα τρία χρόνια μετά το τροχαίο γνώρισε το σύζυγο  και πατέρα των όμορφων κοριτσιών της Παράσχο Δεσκουλίδη.

Η Κατερίνα Βάνδουλα αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα μετά από ένα σοβαρό τροχαίο. Είναι η γυναικά που παρά το γεγονός ζει με την αναπηρία κατάφερε χαρή στην αγάπη της για ζωή να προχωρήσεις πολύ γρήγορα μετά το σοβαρό τροχαίο και μάλιστα να φτιάξει μια πολύ όμορφή οικογένεια με τον προπονητή Παράσχο Δεσκουλίδη.

Η Κατερίνα μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV μίλησε για το δύσκολο στάδιο της αποκατάστασης αλλά και για το γεγονός ότι πολύ γρήγορα συμφιλιώθηκε με την νέα πραγματικότητα άρχισε να χτίζει την ζωή της μάλιστα τρία χρόνια μετά το τροχαίο γνώρισε τον σύζυγο και πατέρα των όμορφων κοριτσιών της Παράσκο Δεσκουλίδη.

Ιστορίες της Κατερίνας και του του Στράτου άγγιξαν τους τηλεθεατές της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» μιας και απέδειξαν ότι στην ζωή πολλά μπορούν να αλλάξουν όμως αν υπάρχει υπομονή ψυχραιμία και αποφασιστικότητα μπορεί να γίνει κάθε υπέρβαση με την διαφορά ότι οι δύο σπουδαίοι αυτοί άνθρωποι είχαν διπλά τους επίσης σπουδαίους ανθρώπους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News