ANUGA 2019: Ο Όμιλος Αλμπαντάκη με την CRETAN MILL έδωσε δυναμικό «παρών» για μία ακόμη χρονιά

Οικονομία
ANUGA 2019: Ο Όμιλος Αλμπαντάκη με την CRETAN MILL έδωσε δυναμικό «παρών» για μία ακόμη χρονιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για μία ακόμη χρονιά η CRETAN MILL - μέλος του Ομίλου Εταιρειών Αλμπαντάκη, στην έκθεση, μέσο της διοργάνωσης GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE

Γιορτάζοντας χρόνια από τη δημιουργία της η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA 2019, που λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες στην Κολωνία της Γερμανίας, απέδειξε όχι μόνο την αντοχή της στο χώρο, αλλά και την αξία της ως παγκόσμια πλατφόρμα παρουσίασης της τελευταίας λέξης στη βιομηχανία τροφίμων.

Την επιτυχία της αυτή επισφράγισαν οι 7590 συμμετοχές από όλο τον κόσμο με τις 300 να είναι Ελληνικές επιχειρήσεις παραγωγής και εμπορίας τροφίμων και ποτών που είτε αυτόνομες, είτε μέσω των συλλογικών περιπτέρων είχαν την ευκαιρία να «συστηθούν» στους επισκέπτες και να παρουσιάσουν όλο το εύρος των επώνυμων ελληνικών προϊόντων διατροφής.

Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες εμπορικές εκθέσεις, που τα χρόνια της κρίσης αποτέλεσε εφαλτήριο εξωστρέφειας για την Ελληνική βιομηχανία τροφίμων. Για μία ακόμη χρονιά η CRETAN MILL - μέλος του Ομίλου εταιριών Αλμπαντάκη, μια από τις πλέον δυναμικά εξελισσόμενες εταιρίες στον κλάδο του Ελαιολάδου σε τοπικό και διεθνές επίπεδο συμμετείχε στην έκθεση, μέσο της διοργάνωσης GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE.

Ενισχύοντας την εξωστρέφεια και ακολουθώντας το στρατηγικό πλάνο της για ανάπτυξη της εξαγωγικής της δραστηριότητας, πραγματοποίησε συναντήσεις στοχεύοντας στην επαφή με το αγοραστικό κοινό δημιουργώντας νέες συνεργασίες και ανανεώνοντας τις ήδη υπάρχουσες.

Παράλληλα όλοι οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν από κοντά τα βραβευμένα ελαιόλαδα της Κρητικής εταιρίας καθώς και να γνωρίσουν τα νέα της προϊόντα. Στόχος της Cretan Mill είναι η συνεχής ενημέρωση με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με το ελαιόλαδου και τις ευεργετικές του ιδιότητες στην διατροφή.

Ο Μιχάλης Αλμπαντάκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας δήλωσε: «Είμαστε εταιρεία που παράγει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα και υποπροϊόντα της ελιάς για περισσότερο από 4 γενναίες. Ως περήφανοι πρεσβευτές του Κρητικού ελαιολάδου και της Μεσογειακής διατροφής, η φετινή μας παρουσία στην Anuga 2019, έδωσε την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους επισκέπτες να μάθουν τα οφέλη του Κρητικού Ελαιολάδου και να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα που με πάθος και μεράκι παράγουμε όλα αυτά τα χρόνια και διεκδικούν καθημερινά μία θέση στο τραπέζι των καταναλωτών. Έχοντας ήδη παρουσία σε πάνω από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο, ο στόχος μας είναι τα επόμενα χρόνια να αυξήσουμε τις εξαγωγές μας, ώστε ακόμη περισσότεροι καταναλωτές στον κόσμο να γνωρίσουν την αξία και την ποιότητα των Ελληνικών προϊόντων και οι εκθέσεις το πετυχαίνουν αυτό γιατί παρέχουν την ευκαιρία της άμεσης επαφής με ένα μεγάλο κομμάτι της αγοράς μέσα σε λίγες μόνο μέρες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News