Ηράκλειο

Προσοχή στους δρόμους λόγω βροχής - Τα πρώτα προβλήματα

Κυκλοφοριακό μποτιλιάρισμα στην εθνική οδό

Τα πρωτοβρόχια έκαναν την εμφάνιση τους σε αρκετές περιοχές της Κρήτης όπως και στο Ηράκλειο.

Ωστόσο μαζί με τις πρώτες βροχές ήρθαν και τα πρώτα προβλήματα κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την κίνηση και την κυκλοφορία των οχημάτων.

Για παράδειγμα, ενδεικτική ήταν η κατάσταση που επικρατούσε γύρω στις 4 το απόγευμα στην εθνική οδό Ηρακλείου – Χανίων,  στο ύψος της εξόδου από Αλικαρνασσό με κατεύθυνση το Γιόφυρο.

Αν και δεν είχε σημειωθεί τροχαίο ατύχημα, υπήρξε μποτιλιάρισμα, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές και να πηγαίνουν «σημειωτόν» στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Αναγνώστρια έστειλε φωτογραφίες στο neakriti.gr αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι αναγκάστηκε να παραμείνει καθηλωμένη στο σημείο για 15 λεπτα, τη στιγμή που υπό φυσιολογικές συνθήκες, διασχίζεις την συγκεκριμένη απόσταση από Αλικαρνασό προς Γιόφυρο, σε σαφώς λιγότερα λεπτά.

Οι δρόμοι λόγω βροχής, κρύβουν παγίδες, εξαιτίας και της ολισθηρότητας με τους οδηγούς να πρέπει να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις τους.

 Πτώση βράχων στο ύψος της Χαρακιανής

Να σημειωθεί επίσης, ότι νωρίτερα το μεσημέρι, σημειώθηκε πτώση μικρών βράχων στο ύψος της Παναγίας της Χαρακιανής, με κατεύθυνση το Ηράκλειο.

Στο σημείο κλιμάκιο της τροχαίας ΒΟΑΚ αλλά και πυροσβεστική προχωρώντας στην απομάκρυνση τους από το σημείο για την αποφυγή ατύχηματος.

Έγιναν πολύ γρήγορα οι απαραίτητες ενέργειες και ως εκ τούτου δεν διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια