default-image

Σ. Χατζάκη: Υποσχέσεις για τα ένσημα των καθαριστριών στα σχολεία στη Γόρτυνα

Ηράκλειο
Σ. Χατζάκη: Υποσχέσεις για τα ένσημα των καθαριστριών στα σχολεία στη Γόρτυνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Ταμείου Ανεργίας.

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου Καταγγέλλει το Δήμο Γόρτυνας (νυν και πρώην)πως δεν έχει περάσει στις εργαζόμενες ένσημα πέντε μηνών, με αποτέλεσμα  να μην μπορούν να μπουν στο Ταμείο Ανεργίας.

«Πρέπει να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την άμεση κατάθεση των σωστών συμβάσεων εργασίας με τους προβλεπόμενους οικονομικούς όρους και την πλήρη εξόφληση των υποχρεώσεων του δήμου προς τις καθαρίστριες, είτε αυτές αφορούν οφειλόμενα ένσημα, είτε υπόλοιπα μισθοδοσίας, είτε τα ΜΑΠ του 2018 & 2019 που δεν έχουν καταβληθεί» αναφέρει.

 «Είναι άδικο να μας βάζουν στο ίδιο τσουβάλι», απαντά ο δήμαρχος Γόρτυνας Μιχάλης Κοκολάκης. «Έχουν απόλυτο δίκιο οι καθαρίστριες. Αλλά η Σχολική Επιτροπή παραμένει στην προηγούμενη δημοτική Αρχή».

Στο ίδιο μήκος κύματος κι η Αντιδήμαρχος Παιδείας Σοφία Χατζάκη, μιλώντας στον 98.4 προσθέτοντας ότι υπόσχεση της Σχολικής Επιτροπής είναι πως αύριο θα λήξει το θέμα με την άμεση κατάθεση των σωστών συμβάσεων εργασίας με τους προβλεπόμενους οικονομικούς όρους και την πλήρη εξόφληση των υποχρεώσεων του δήμου προς αυτές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News