Ηράκλειο

Εκδηλώσεις

Fuckup Nights Heraklion: Η αποτυχία ως εργαλείο επιτυχίας

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019, 8:00 μμ, Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου

Φθινόπωρο με νέες ιστορίες Αποτυχίας

 Το «Fuckup Nights Heraklion» επιστρέφει ντυμένο Φθινοπωρινά, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου.

 «Αφιλτράριστο, ειλικρινές, ευαίσθητο & χιουμοριστικό το event που αποδέχεται και προβάλλει την αποτυχία ως εργαλείο για την επιτυχία, για άλλη μια φορά μας προσκαλεί χωρίς καμία διάκριση!

Στην πρώτη μας συνάντηση για αυτή τη σεζόν, οι “αποτυχημένοι” ομιλητές μας θα μοιραστούν τη δική τους προσωπική ιστορία, χωρίς ρετούς -τι συνέβη, γιατί και πώς τελικά τους βγήκε σε καλό! Με χαλαρή, φιλική, έως και αυτοσαρκαστική διάθεση οι ομιλητές μας έχουν στη διάθεση τους 7 λεπτά και 10 φωτογραφίες για να μας ιντριγκάρουν. Are they up to the challenge?»

Ομιλητές της διοργάνωσης:

-Εμμανουέλα Χατζάκη, Founder & Teacher - ChineseForYou (chineseforyou.gr)

«Η Εμμανουέλα είναι καθηγήτρια Κινέζικων, υπεύθυνη σπουδών της σχολής Chinese for you στην οποία διδάσκονται Κινέζικα και Κορεάτικα και μιλάει Κινέζικα, Αγγλικά, Γερμανικά, Ρωσικά και Αραβικά. Μην ανησυχείτε όμως, την ιστορία της θα την ακούσουμε στα Ελληνικά!»

- Ελπίδα Λ. Βαμβακά, President & Co Founder - Homo Digitalis (homodigitalis.gr), Legal Council - Enartia SA [Papaki- TopHost] (enartia.com)

«Η Ελπίδα είναι δικηγόρος και εξειδικεύεται στην προστασία και προώθηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου στην ψηφιακή εποχή. Πως έφτασε εδώ; Ποια αποτυχία την ενέπνευσε;» 

- Γιώργος Μαραβέλιας, CTO & Ηλίας Σεφέρογλου, Business Development Director - Netmechanics LLC (netmechanics.gr)

«10 χρόνια Netmechanics με νέα υπερσύγχρονη πλατφόρμα και ενδιαφέροντα success stories. Πώς όμως από distress φτάνεις στο success; Ο Γιώργος και ο Ηλίας θα μας μιλήσουν για τη διαδρομή.» 

«Και μετά από αυτή την ενδιαφέρουσα και totally “αποτυχημένη” θεματολογία, ετοιμαστείτε για πολύ networking στο αίθριο του Πολιτιστικού Κέντρου, φαγητό από τo efood, ποτό και εμψύχωση για όλα τα fuckups μας!

Το event που αγαπήσαμε και που μετράει πλέον 318 πόλεις σε όλο τον κόσμο, απευθύνεται σε όποιον πιστεύει ότι μπορεί να εξελιχθεί από τα λάθη του και τα λάθη των άλλων, να κινητοποιηθεί, να εμπνευστεί, να αλληλεπιδράσει με άλλα ανήσυχα μυαλά & να γνωρίσει από κοντά το “κίνημα της αποτυχίας”.»

Περισσότερα για το Fuckup Nights Heraklion: Facebook: https://www.facebook.com/FUNHeraklion

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια