Ντελιβεράς τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στις Μεσαμπελιές

Ηράκλειο
Ντελιβεράς τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στις Μεσαμπελιές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοβαρό τροχαίο νωρίς το βράδυ στις Μεσαμπελιές

Ένας νεαρός ντελιβεράς, ο οποίος επενεπλάκη σε τροχαίο νωρίς το βράδυ, τραυματίστηκε σοβαρά. 

Το τροχαίο έλαβε χώρα κάτω από άγνωστες συνθήκες στην περιοχή Μεσαμπελιές και συγκεκριμένα στις οδούς Ανθέων και Εθνομαρτύρων.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε τον τραυματισμένο 31χρονο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας φέρει σοβαρά τραύματα και μάλιστα διασωληθώθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ καθ’ οδόν προς το εφημερεύον νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι στο τροχαίο ενεπλάκη και ένα όχημα, στο οποίο επέβαινε μία γυναίκα, η οποία ωστόσο σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τραυματίστηκε και εκείνη.  

Το neakriti.gr, μίλησε με τον αναπληρωτή διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου κ. Γιάννη Φανουργιάκη, ο οποίος μας επιβεβαίωσε τη σοβαρότητα του περιστατικού. Όπως τόνισε οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, «βρίσκονται σε ετοιμότητα και περίμεναν τον σοβαρά τραυματισμένο άνδρα για την αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού περιστατικού».

«Με τη μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ και συγκεκριμένα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), ο 31χρονος υπεβλήθη σε εργαστηριακές, κλινικές και απεικονιστικές εξετάσεις», τόνισε ο κ. Φανουργιάκης, συμπληρώνοντας πως (περί τις 10 το βράδυ της Δευτέρας) ο τραυματίας επρόκειτο να υποβληθεί σε ολόσωμη αξονική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος και η σοβαρότητα των τραυμάτων και των καταγμάτων του.

Σημειώνεται ότι άλλο ένα τροχαίο έλαβε χώρα αργά το απόγευμα στις περιοχή των Γουβών, όταν δίκυκλο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, όπου και εκεί μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στα κάτω άκρα.

Ζητούν λύση για το σημείο - καρμανιόλα

Σύμφωνα, πάντως, με κάτοικο της περιοχής, που μίλησε στο neakriti.gr, στο συγκεκριμένο σημείο τα τροχαία ατυχήματα είναι πολύ συχνά.

Όπως ανέφερε η κάτοικος, συχνά, η σήμανση του STOP που βρίσκεται στη διασταύρωση, είναι καλυμμένη με φύλλα και κλαδιά από παρακείμενο δέντρο, με αποτέλεσμα να μην είναι εμφανής.

«Εμείς, που μένουμε εδώ, πάντα προσέχουμε, όμως, δε συμβαίνει το ίδιο και με τους περαστικούς», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ενδεικτικό της όλης κατάστασης είναι πως ο τοίχος πλησίον του STOP είναι, σχεδόν, μονίμως, γκρεμισμένος!», συμπλήρωσε.

Πάντως, όπως επεσήμανε και η ίδια, η συγκεκριμένη διασταύρωση είναι πολυσύχναστη, αφού - στην ουσία - «συνδέει» την Οδό Ούλοφ Πάλμε, με τη λεωφόρο Κνωσσού.

«Έχουμε επικοινωνήσει με τους ιθύνοντες προκειμένου να αλλάξει κάτι. Ας μπουν φανάρια, ας μπει κάποιος μικρός κυκλικός κόμβος… Δεν ξέρουμε τι να προτείνουμε, όμως ζητούμε μια λύση, προκειμένου να σταματήσουν τα τροχαία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News