Ηράκλειο

Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Διακοπή της κυκλοφορίας, λόγω του αγώνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις φέρνει ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης

Αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων φέρνει ο «Ημιμαραθώνιος Κρήτης» την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, αναμένεται να πραγματοποιηθούν προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Ειδικότερα, από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, η κυκλοφορία στην περιοχή του Τοπικού διαμερίσματος του Δήμου Μινώα Πεδιάδος θα έχει ως εξής:

  • στην διαδρομή από Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου – Μάχης Κρήτης –Ελ. Βενιζέλου – Σάββα Πέππα –Μάχης Κρήτης – Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου καθώς και σε όλο το μήκος της επ οδού από δ.ε. Αρκαλοχωρίου έως τ.κ Χουμερίου .
  • στην διαδρομή από Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου – Μάχης Κρήτης – Ελ. Βενιζέλου – επαρχιακή οδό Αρκαλοχωρίου προς τ.κ. Χουμερίου-Βόνης – Γαλατά – Θραψανού –δ.ε. Αρκαλοχωρίου – Ελ. Βενιζέλου – Μάχης Κρήτης- Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου

Η κυκλοφορία των οχημάτων στη δ.ε. Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας κατά τις ώρες διακοπής της κυκλοφορίας θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων οδών ήτοι όλα τα οχήματα με κατεύθυνση από Ηράκλειο προς Καστέλλι, Βιάννο, Γαρίπα κλπ τ.δ. καθώς και αντιστρόφως από προαναφερόμενες περιοχές προς το Ηράκλειο θα εκτρέπονται από την περιφερειακή οδό Αρκαλοχωρίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από και προς τα τ.δ. Θραψανό, Βόνη, Γαλατά και Χουμέρι θα διεξάγεται από λοιπές παράπλευρες οδούς.

«Η διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται σταδιακά κατά μήκος της διαδρομής και θα αποδίδεται στην κυκλοφορία αμέσως μετά την διέλευση των αθλητών.      

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάθετε περισσότερα για τον αγώνα ΕΔΩ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια