Απεργία: Συγκεντρώσεις και πορεία στο Ηράκλειο κατά του πολυνομοσχεδίου

Ηράκλειο
Απεργία: Συγκεντρώσεις και πορεία στο Ηράκλειο κατά του πολυνομοσχεδίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Πλατεία Ελευθερίας μέλη του ΠΑΜΕ, ομιλίες στο ΕΚΗ

Κρατώντας πανό και πλακάτ, κατά του πολυνομοσχεδίου που πρόκειται να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, συγκεντρώθηκαν μέλη του ΠΑΜΕ στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται στην Πλατεία Ελευθερίας στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης.

Η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ καταγγέλλει - μεταξύ άλλων - πως η απεργία αυτή «έρχεται ως κλιμάκωση της προηγούμενης επιτυχημένης απεργίας της 24ης Σεπτεμβρίου, μιας απεργίας που πολεμήθηκε και υπονομεύτηκε με λύσσα από την κυβέρνηση της Ν.Δ., την εργοδοσία και τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό, που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του όλο αυτό το διάστημα για να μην κινείται φύλλο στους χώρους δουλειάς».

Την ίδια ώρα, έξω από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου (ΕΚΗ) συγκεντρώθηκε πλήθος εργαζομένων, με βασικό τους αίτημα την προστασία των συνδικάτων και των συλλογικών συμβάσεων.

Σημειώνεται πως σε όλη την Κρήτη θα πραγματοποιηθούν σήμερα συγκεντρώσεις και πορείες, λόγω της 24ης πανελλαδικής απεργίας που προκήρυξε η ΓΣΕΕ με τη συνεργασία και τη συμμετοχή δεκάδων Εργατικών Κέντρων, μεταξύ των οποίων και των Εργατικών Κέντρων της Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News