Ο Μανόλης Βασιλάκης στο «τιμόνι» της Βικελαίας

Ηράκλειο
Ο Μανόλης Βασιλάκης στο «τιμόνι» της Βικελαίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για το Δημοτικό Σύμβουλο της «Ηράκλειας Πρωτοβουλίας»

Τη Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη αναμένεται να αναλάβει ο κ. Μανόλης Βασιλάκης, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ηράκλεια Πρωτοβουλία».

Μάλιστα, αναμένεται να προσληφθεί και ειδικός σύμβουλος για τη Βικελαία, ο οποίος θα είναι επιστήμονας και η ανάθεσή του θα γίνει από την Αριστέα Πλεύρη.

Ο Μανόλης Βασιλάκης, μέσα από επιστολή που έστειλε στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη», επιβεβαίωσε πως προκειται να βρεθεί στο «τιμόνι» της Βικελαίας, ενώ ανέφερε, μεταξύ άλλων τα εξής:

«Κατά την πρώτη κατ' ιδίαν συνάντηση, που είχαμε μετά τις δημοτικές εκλογές, ο δήμαρχος κ. Βασίλης Λαμπρινός μού είπε, προς τιμήν του: “είτε συμφωνήσουμε να συνεργαστούμε είτε όχι θα πας στη Βικελαία”, πρόταση που η “Ηράκλεια Πρωτοβουλία” και εγώ προσωπικά αποδεχτήκαμε ευχαρίστως.

Σε συνεννόηση με την αρμόδια αντιδήμαρχο κ. Αριστέα Πλεύρη, προετοιμάζουμε τη σύνθεση της Επιτροπής Εποπτείας. Στόχος μας είναι να συμμετάσχουν συμπολίτες, που με τις γνώσεις τους μπορούν να προσφέρουν και θα προταθούν από τη δημοτική Αρχή και τις εννέα δημοτικές παρατάξεις.

Η κ. Πλεύρη πρότεινε την ανάθεση έργου σε γνωστό συμπολίτη επιστήμονα, ο οποίος εκτιμούμε ότι θα μπορέσει να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στη Βικελαία. Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία ανάθεση, μπορώ όμως να σας γνωστοποιήσω ότι δε θα είναι ειδικός σύμβουλος ούτε θα εποπτεύει τον προϊστάμενο, αλλά επιστήμονας με ανάθεση συγκεκριμένου έργου, το οποίο θα καθορίσει ο προϊστάμενος, κ. Δημήτρης Σάββας. Επίσης δε θα είναι μέλος της “Ηράκλειας Πρωτοβουλίας” και δε θα ρωτήσουμε αν ψήφισε και τι ψήφισε στις δημοτικές εκλογές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News