Και τον Οκτώβριο ναυαγοσώστες στις πολυσύχναστες παραλίες της Χερσονήσου

Ηράκλειο
Και τον Οκτώβριο ναυαγοσώστες στις πολυσύχναστες παραλίες της Χερσονήσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ναυαγοσώστες σε καθημερινή βάση και τα Σαββατοκύριακα στις παραλίες

Ο Δήμος Χερσονήσου ολοκλήρωσε έγκαιρα τις απαιτούμενες συμπληρωματικές διαδικασίες τροποποίησης της αρχικής σύμβασης του διαγωνισμού για τη ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων παραλιών του.

Έτσι σύμφωνα με την ανακοίνωση από την 1η Οκτωβρίου οι ναυαγοσώστες συνεχίζουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στις πολυσύχναστες παραλίες έως και 31 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Η δημοτική μας αρχή θέτει ψηλά τον πήχυ της ασφάλειας κατοίκων και  επισκεπτών, στοχεύοντας πάντα σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε δημότες και επισκέπτες. Ανταποκριθήκαμε άμεσα στην παρότρυνση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου για παράταση της ναυαγοσωστικής κάλυψης μέχρι τα μέσα του Οκτώβρη, αποφασίζοντας μάλιστα να προχωρήσουμε σε κάλυψη των παραλιών για όλο το μήνα, σεβόμενοι τόσο την ασφάλεια των λουόμενων, αλλά και την ποιοτικότερη ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος σε ένα από τους  μεγαλύτερους τουριστικούς Δήμους της χώρας. Η υπηρεσία της ναυαγοσωστικής κάλυψης θα συνεχίσει λοιπόν να παρέχεται σε καθημερινή βάση, τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες από τις 10.30 το πρωί έως τις 17.30΄το απόγευμα από ναυαγοσώστες, οι οποίοι επικουρούνται από όλα τα απαραίτητα τεχνικά και μηχανικά μέσα,» δήλωσε ο δήμαρχος Χερσονήσου.

«Να σημειώσω επίσης ότι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Χερσονήσου, με υψηλό αίσθημα ευθύνης για την προστασία των λουομένων και της ανθρώπινης ζωής πήρε ομόφωνα την απόφαση παράτασης της αρχικής σύμβασης με τον ίδιο ανάδοχο, όπως άλλωστε προβλέπεται από το νόμο 4412/2016.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News