Το μήνυμα του Σ. Βαρδάκη στον πατέρα του : «Δεν κατάφερα να σου πω πόσο πολύ σ' αγαπώ»

Ηράκλειο
Το μήνυμα του Σ. Βαρδάκη στον πατέρα του : «Δεν κατάφερα να σου πω πόσο πολύ σ' αγαπώ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το συγκινητικό αντίο στον πατέρα του

Με το βάρος ότι δεν κατάφερε να του πει πόσο πολύ τον αγαπούσε όσο βρισκόταν στη ζωή, αποχαιρέτησε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης τον πατέρα του Δημήτρη, ο οποίος κηδεύτηκε και ενταφιάστηκε χθες στο χωριό Αμιρά της Βιάννου. Μάλιστα χθες ο Σωκράτης Βαρδάκης, λίγο μετά την κηδεία, δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook αλλά και στο προσωπικό του προφίλ την ακόλουθη ανάρτηση ως αποχαιρετισμό:

«Πατέρα, ήρθε η ώρα του αποχωρισμού. Να σου πω καλό ταξίδι, να σε ευχαριστήσω γιατί, πέρα από τις υποχρεώσεις όπως λένε των γονιών προς τα παιδιά, εσύ μας δίδαξες αγάπη, αλληλεγγύη μα πάνω από όλα ανθρωπιά. Συγχώρεσέ με που δεν κατάφερα να σου πω πόσο πολύ σ' αγαπώ. Καλό ταξίδι».

Ο πατέρας του βουλευτή και άλλων τεσσάρων παιδιών, που έχουν πετύχει σημαντικές διακρίσεις στη ζωή τους, “έφυγε” σε ηλικία 87 ετών την Πέμπτη. Δεκάδες ήταν τα συλλυπητήρια μηνύματα προς τον βουλευτή και την οικογένεια του εκλιπόντος, όπως από τον δήμαρχο Βιάννου Μ. Σταυρακάκη, τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Παύλο Μπαριτάκη, βουλευτές, τη διοίκηση του ΕΚΗ, τον δήμαρχο Μαλεβιζίου κ.ά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News