Υπόθεση εκβιασμού: Ελεύθερος και ο 60χρονος με... έναν περιοριστικό όρο

Ηράκλειο
Υπόθεση εκβιασμού: Ελεύθερος και ο 60χρονος με... έναν περιοριστικό όρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιος είναι ο περιοριστικός όρος που του επιβλήθηκε σχετικά με τη φερόμενη εκβίαση εναντίον του 64χρονου επιχειρηματία;

Μετά την απόφαση των δικαστικών Αρχών να αφεθούν ελεύθεροι χωρίς κανένα περιοριστικό όρο οι δύο επιχειρηματίες 30 και 74 ετών, που απολογήθηκαν νωρίτερα σήμερα, πριν από λίγη ώρα αφέθηκε ελεύθερος και ο 60χρονος φερόμενος βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης.

Ο μόνος περιοριστικός όρος που επιβλήθηκε στον 60χρονο άνδρα που διαμένει μόνιμα στην Αθήνα, είναι να μην πλησιάζει τον 64χρονο επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν από το συνήγορο υπεράσπισης του 60χρονου, Μανόλη Καλλέργη, ο εντολέας του επανέλαβε όσα είχε ισχυριστεί και την περασμένη Τετάρτη ενώπιον των Αρχών.

Ισχυρίστηκε δηλαδή πως ότι έκανε στην εν λόγω περίπτωση, το έχει κάνει ξανά στο παρελθόν, ωθούμενος από τις πολιτικές-ιδεολογικές του αρχές.

Ειδικότερα, ο 60χρονος υποστήριξε πως λειτουργώντας με αυτόν τον τρόπο έχει βοηθήσει κι άλλες φορές, σε άλλες περιπτώσεις να αρθούν αδικίες σε βάρος συμπολιτών μας.

Εξάλλου, ο 60χρονος κατηγορούμενος υπογράμμισε πως αυτό για το οποίο κατηγορείται, θα το έκανε ξανά, με τις ίδιες προϋποθέσεις κι έχοντας απόλυτα καθαρή τη συνείδησή του.

«Στην πραγματικότητα απεδείχθη ότι δεν υπέπεσε σε κανένα ποινικό αδίκημα και πολύ περισσότερο σε αυτό για το οποίο του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη. Σε κάθε περίπτωση του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος, να μην πλησιάζει τον επιχειρηματία» δήλωσε στο neakriti.gr ο πληρεξούσιος δικηγόρος του 60χρονου, κ. Μανόλης Καλλέργης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News