Υπόθεση εκβιασμού: Για «ψευδή καταγγελία» κάνουν λόγο οι 2 εμπλεκόμενοι

Ηράκλειο
Υπόθεση εκβιασμού: Για «ψευδή καταγγελία» κάνουν λόγο οι 2 εμπλεκόμενοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεύθεροι αφέθηκαν ο 30χρονος και ο 74χρονος - Απολογείται ο 60χρονος

Ελεύθεροι, χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και Εισαγγελέα, ο 74χρονος πατέρας και ο 30χρονος γιος του, σχετικά με την υπόθεση εκβιασμού εις βάρος 64χρονου επιχειρηματία.

Την ίδια στιγμή, μέχρι και τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής, ο 3 κατηγορούμενος, ένας 60χρονος άνδρας, βρισκόταν ακόμη ενώπιον του ανακριτή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 60χρονος, του οποίου η κατάθεση διαρκεί περισσότερο από των δύο άλλων, φέρεται να αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τους 2 άλλους συγκατηγορούμενούς του.

Από την πλευρά τους, πατέρας και γιος, επίσης αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή τους στην υπόθεση, ενώ παραδέχτηκαν ότι έχουν διαφορές με τον 64χρονο, ωστόσο, όπως δήλωσε και ο συνήγορός τους, αναμένεται να περάσουν στην αντεπίθεση. Κι αυτό γιατί, όπως ισχυρίζονται, πρόκειται για μία ψευδή καταγγελία από πλευράς του 64χρονου.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για την υπόθεση η οποία έγινε γνωστή μετά από μήνυση που υπέβαλε ο 64χρονος επιχειρηματίας, το απόγευμα της Δευτέρας.

Για την υπόθεση η ΕΛ.ΑΣ. πέρασε χειροπέδες σε δύο άνδρες, ηλικίας 30 και 74 ετών, καθώς και σε έναν 60χρονο, ο οποίος και φέρεται να ήταν εκείνος που εκβίαζε τον επιχειρηματία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News