Ηράκλειο

Πανελλήνιες: Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι βράβευσαν γονείς & μαθητές για την επιτυχία τους

Μία εκδήλωση του Σωματείου στο Εργατικό Κέντρο που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά

Γονείς που στάθηκαν στο πλάι των παιδιών τους κατά τη διάρκεια των πανελλήνιων εξετάσεων και μαθητές που έβαλαν τα δυνατά τους και πέρασαν σε πανεπιστήμια ή ΤΕΙ βραβεύτηκαν στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Πρόκειται για μία εκδήλωση που πραγματοποίησε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων νομού Ηρακλείου και έλαβε χώρα για πρώτη φορά στην πόλη.

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε και απένειμε επαίνους σε όλους τους επιτυχόντες και όλες τις επιτυχούσες στα εν λόγω ιδρύματα. Με ομόφωνη επίσης απόφαση κληρώθηκαν και οικονομικές ενισχύσεις.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα τουρισμού εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Κώτσογλου, ο κ. Καραγιάννης εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Χερσονήσου κ. Σέγκο, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.

«Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου ευχόμαστε στα παιδιά και στους γονείς υγεία και καλή σταδιοδρομία. Ευχόμαστε επίσης οι επιτυχόντες του χρόνου να είναι περισσότεροι και η συγκεκριμένη εκδήλωση να καταστεί θεσμός» αναφέρει η ανακοίνωση του Σωματείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια