Ηράκλειο

«Για θύμισέ μου»: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την ταινία

Από το κινηματοθέατρο «Αστόρια» μπορείτε να πάρετε τα εισιτήριά σας για την πρεμιέρα στις 30 Οκτωβρίου

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την πολυαναμενόμενη ταινία «Για θύμισέ μου», μια ταινία αφιερωμένη στη μάστιγα του 21ου αιώνα: Το Αλτσχάιμερ.

Η προπώληση των εισιτηρίων, για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, πραγματοποιείται στο κινηματοθέατρο «Αστόρια», στην Πλατεία Ελευθερίας.

Πρόκειται για μία ταινία - σύλληψη μέσα από το προσωπικό βίωμα της Μαρίας Σβολιαντοπούλου, η παραγωγή της οποία έγινε στην Κρήτη.

Τα έσοδα της ταινίας θα διατεθούν σε οργανισμούς για το Αλτσχαιμερ αλλά και σε άλλους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς. Η όλη προσπάθεια ήδη τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου, της Περιφέρειας Κρήτης, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πανελλήνιου Οργανισμού Νόσου Αλτσχάιμερ, ενώ σταδιακά προστίθενται κι άλλοι φορείς στην υποστηρικτική ομάδα του «Για θύμισέ μου».

Η υπόθεση:

Όλα ξεκινούν όταν ένα «γκρουπ θέραπι» φροντιστών ατόμων με Αλτσχάιμερ συναντιέται με σκοπό να μιλήσει για τους φόβους, τις ενοχές, τις άσχημες και καλές στιγμές που έζησε.

Μέσα στην ομάδα αυτή βρίσκεται η Ελένη. Πρόκειται για μία νέα φροντιστή, που δεν μπορεί να δεχτεί πως η μητέρα της δεν θα την θυμάται.

Στιγμές έντονης αγωνίας και πόνου διαδραματίζονται και πρωταγωνιστούν στη ζωή της. Όχι όμως για πολύ. Γιατί κάποια στιγμή φτάνει η ώρα της αποδοχής…

Πρωταγωνιστούν: Ανδριανή Αγγελιδάκη, Αμαλία Ζαργιανάκη

Special Guest εμφάνιση: Γιώργος Κιμούλης, Γιάννης Ζουγανέλης, Κώστας Αποστολάκης, Κάρμεν Ρουγγέρη, Γιώργος Χρανιώτης

Δείτε το teaser: 

Η ταινία γίνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια