«Η πνευματικότητα και τα μονοπάτια της» στο Ηράκλειο

Πολιτισμός
«Η πνευματικότητα και τα μονοπάτια της» στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομιλία
Δευτέρα,30 Σεπ 2019, 18:00
Castello City Hotel
Ένα σεμινάριο αρμονίας σε μορφή ζωντανής συζήτησης

Σε μια ανοιχτή συζήτηση για την πνευματικότητα και τα μονοπάτια της, προσκαλεί η ομάδα της Amrita και ο εναλλακτικός θεραπευτής, Μιχάλης Μουρτζής (Doctor of Medicine in Alternative Medicines, MD.A.M) το κοινό του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, το σεμινάριο είναι προγραμματισμένο για την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο Castello City Hotel, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα της Amrita και ο Μιχάλης Μουρτζής, σας προσκαλούν σε μια ανοιχτή συζήτηση για την πνευματικότητα και τα μονοπάτια της.

Ανοίγουμε έναν διάλογο, που αφορά όλους όσους βαδίζουν ή ενδιαφέρονται να βαδίσουν έναν πνευματικό δρόμο με ασφάλεια μέσα από τις μακροβιότερες παραδόσεις της ανθρωπότητας.

Από που όμως ξεκινάει και που τελειώνει το μονοπάτι; Το χαράζουμε εμείς ή είναι προκαθορισμένο; Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μονοπάτια ή μόνο ένα;

Στην Amrita πιστεύουμε ότι δεν μπορεί να υπάρχει μόνο ένα όραμα για την κατανόηση του εαυτού και της δημιουργίας. Ελάτε λοιπόν, να ανοίξουμε μαζί, την αντίληψή μας, την καρδιά μας και την ύπαρξη μας σε διαφορετικές οπτικές και σε διαφορετικές παραδόσεις και ας προσεγγίσουμε με πιο βαθύ και ειλικρινή τρόπο την πνευματικότητας μας.

Προσκαλούμε τον κάθε έναν από εσάς καθώς και τους φίλους σας, για να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και να θέσουμε τα ερωτήματα μας, σε ότι απασχολεί αυτό το κομμάτι του εαυτού μας που αναζητά απαντήσεις.

Σας περιμένουμε όλους την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, στην συνεδριακή αίθουσα του Castello City Hotel στην Χανιώπορτα (Λ. 62 Μαρτύρων 1) στις 18:00».

Με τον Μιχάλη Μουρτζή MD (A.M.)

 Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου – 18:00

Castello City Hotel

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους

Πληροφορίες : Ρενάτα Κουνάλη 6937249604

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News