Προσπάθησε να τη βοηθήσει να φύγει από τη χώρα, αλλά… δεν του «βγήκε» σε καλό

Ηράκλειο
Προσπάθησε να τη βοηθήσει να φύγει από τη χώρα, αλλά… δεν του «βγήκε» σε καλό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν δύο άτομα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Με χειροπέδες κατέληξαν δύο άτομα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Πρόκειται για έναν 29χρονoς αλλοδαπός και μία, επίσης, 25χρονη αλλοδαπή, οι οποίοι συνελήφθησαν χτες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου.

Ο 29χρονος κατηγορείται για διευκόλυνση εξόδου από τη Χώρα σε μη νόμιμη αλλοδαπή και πλαστογραφία και η 25χρονη για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο τύπου της αστυνομίας, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Παλαιστίνης προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό το Βέλγιο.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων πρόεκυψε ότι ο 29χρονος προμήθευσε τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην 25χρονη, προκειμένου να διευκολύνει την έξοδο της από τη χώρα και συνελήφθη.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News