Έκλεψε το σακίδιο εργαζόμενου σε καφετέρια

Κρήτη
Έκλεψε το σακίδιο εργαζόμενου σε καφετέρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αετονύχισσα αντιμέτωπη πλέον με το γράμμα του νόμου

Εφιαλτικές στιγμές για εργαζόμενο σε καφετέρια τα μεσάνυχτα στο κέντρο Ηρακλείου.

48χρονη γυναίκα μπήκε στο συγκεκριμένο κατάστημα και έκλεψε το σακίδιο του νεαρού άντρα το οποίο και περιείχε 1580 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες που απέδωσαν καρπούς, φθάνοντας ελάχιστες ώρες μόλις αργότερα, στα ίχνη της 48χρονης δράστιδος.

Στην κατοχή της,  είχε και μέρος των χρημάτων που είχε πάρει από τον 20χρονο και συγκεκριμένα το ποσό των 1385 ευρώ και τα οποία παρέδωσε στον παθόντα.

Η γυναίκα που συνελήφθη, κατηγορούμενη για κλοπή κθα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

Συνελήφθη, σήμερα (25.09.2019) μετά τα μεσάνυχτα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, 48χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για κλοπή.

Ειδικότερα χθες (24.09.2019) το βράδυ στο Ηράκλειο, άγνωστη δράστιδα αφαίρεσε από 20χρονο ημεδαπό, σακίδιο το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.580 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι η 48χρονη είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή.

Κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας η 48χρονη εντοπίστηκε σήμερα (25.09.2019) μετά τα μεσάνυχτα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου και συνελήφθη.

Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.385 ευρώ το οποίο και αποδόθηκε στον 20χρονο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News