Άστεγος στη Φανερωμένη μένει πλέον σε τροχόσπιτο χάρη στους συγχωριανούς του

Ηράκλειο
Άστεγος στη Φανερωμένη μένει πλέον σε τροχόσπιτο χάρη στους συγχωριανούς του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μία σπουδαία κίνηση για το συνάνθρωπό τους προχώρησαν κάτοικοι του χωριού

Η καλή είδηση της ημέρας έρχεται από τη Φανερωμένη Ηρακλείου όπου κάτοικοι και τοπικό συμβούλιο προχώρησαν σε μία σπουδαία κίνηση για έναν άνθρωπο ο οποίος δεν έχει στέγη.

Συγκεκριμένα, ο άστεγος μέχρι πρότινος έμενε στο γραφείο της κοινότητας Φανερωμένης με απόφαση του προηγούμενου τοπικού συμβουλίου. Ο άντρας αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και έχει έλλειψη σταθερής στέγης, όπως επισημαίνει η σελίδα του Facebook «Δια-SOS-τε τη Μεσαρά».

Έτσι λοιπόν, το νέο τοπικό συμβούλιο έδωσε λύση στον άστεγο παραχωρώντας του τροχόσπιτο με λειτουργικές συσκευές, κουζίνα, ψυγείο, καλοριφέρ και φωτισμό. Αυτό αποκτήθηκε από συγχωριανούς του και του το έδωσαν για να μπορεί να ζήσει αξιοπρεπώς.

«Όλη την προσπάθεια, τον συντονισμό και την εκτέλεση πραγματοποίησε το συμβούλιο της κοινότητας Φανερωμένης, με την μέγιστη υποστήριξη των συγχωριανών μας .

Ο πρόεδρος και το κοινοτικό συμβούλιο ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν χρηματικά, ηθικά αλλά και έμπρακτα για την υλοποίηση αυτού του τόσο δύσκολου εγχειρήματος που μας υπενθυμίζει ότι οι αξίες στις μέρες μας δεν πρέπει να ξεφτίζουν!

Ακόμα θα ήθελε να δηλώσει την περηφάνεια του και την τύχη που βρίσκετε σε μια τόση ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη κοινότητα!» αναφέρει η ανάρτηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News