Ηράκλειο

Εθελοντές εν δράσει- «Έλαμψε» η Αμμουδάρα

Παρών στη δράση καθαρισμού τμήματος της Αμμουδάρας η Δημοτική αρχή Μαλεβιζίου

Ενεργή παρουσία στη δράση καθαρισμού τμήματος της παραλίας της Αμμουδάρας, που διοργάνωσε η εθελοντική ομάδα Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι., είχε η Δημοτική αρχή Μαλεβιζίου. Συνολικά περισσότεροι από 70 εθελοντές αφιέρωσαν χρόνο για να περάσουν μηνύματα ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον. Παρών στη δράση ήταν ο Αντιδήμαρχος Πράσινης Ανάπτυξης, Καθαριότητας, Διαχείρισης Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης Μιχάλης Αλμπαντάκης, με στελέχη της υπηρεσίας, καθώς και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης, με μέλη του Συμβουλίου.

Η δράση διοργανώθηκε από την εθελοντική ομάδα Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι., από κοινού με το ξενοδοχείο Enorme Lifestyle Beach Resort και το Τουριστικό γραφείο Cretan holidays, και αφορούσε σε καθαρισμό της παραλίας έμπροσθεν του Ξενοδοχείου ‘’Tsagkarakis’’ (μπροστά από το εγκαταλειμμένο γήπεδο του ερασιτέχνη ΟΦΗ), την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας: «Μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε πρωτοβουλία του σύγχρονου εθελοντισμού. Στόχος μας να αναδείξουμε τη δυναμική του εθελοντισμού πέρα από τις παραδοσιακές του μορφές. Στηρίζουμε κάθε ενεργή συμμετοχή πολιτών μας που εμπλέκονται σε φορείς ή οργανώσεις. Ο εθελοντισμός είναι δύναμη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια