Ηράκλειο

Μ. Χιλετζάκης: Βοήθεια της ΕΕ σε Αγρότες με χαμηλό εισόδημα

Βοήθεια 14.000 ευρώ σε κατά κύριο επάγγελμα αγρότες που τα τελευταία τρία χρόνια το εισόδημα τους δεν ξεπέρασε τις 3.000 ευρώ δίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα χρήματα θα καταβληθούν αρχές του Οκτώβρη και θα διατεθούν για τη στήριξη της καλλιέργειας τους.

Εκλογές χθες στην Ένωση Ηρακλείου.

Για το Δ.Σ. πρώτος σε ψήφους αναδείχτηκε ο Ανδρέας Στρατάκης με 72 ψήφους. Ακολουθούν ο Γιάννης Πυργιανάκης με 61 ψήφους,  Μύρων Χιλετζάκης με 59,  Μιχάλης Καμπιτάκης με 54,  Σταύρος Γαβαλάς με 50,  Γιώργος Ταμιωλάκης και  Νίκος Μπορμπουδάκης με 45 ψήφους,  Αναστάσιος Βρέντζος με 43 και ο Γιώργος Γωνιανάκης με 38 ψήφους.
Οι αντιπρόσωποι που εκλέγονται στις κεντρικές οργανώσεις είναι: για την ΚΕΟΣΟΕ ο Πρίαμος Ιερωνυμάκης με 88 ψήφους και για την “Ελαιουργική” οι Στάθης Φραγκιαδάκης με 50 και Γιάννης Χατζάσκος με 33 ψήφους.
Με απόφαση της γενικής συνέλευσης η νέα διοίκηση στην πρώτη της συνεδρίαση θα αναλάβει να ορίσει τρεις αντιπροσώπους της ΕΑΣΗ για τη γενική συνέλευση της ΣΑΣΟΕΕ.

«Θέμα ωρών θα πρέπει να είναι η συγκρότηση του νέου προεδρείου που στόχο θα έχει την προστασία των προϊόντων της Κρήτης, παράλληλα με την επιβίωση της ΕΑΣΗ,  το τελευταίο οχυρό για τους αγρότες», λέει στον 98.4 ο Μύρων Χιλετζάκης που διεκδικεί την προεδρεία της Ένωσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια