default-image

Μ. Χιλετζάκης: Βοήθεια της ΕΕ σε Αγρότες με χαμηλό εισόδημα

Ηράκλειο
Μ. Χιλετζάκης: Βοήθεια της ΕΕ σε Αγρότες με χαμηλό εισόδημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βοήθεια 14.000 ευρώ σε κατά κύριο επάγγελμα αγρότες που τα τελευταία τρία χρόνια το εισόδημα τους δεν ξεπέρασε τις 3.000 ευρώ δίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα χρήματα θα καταβληθούν αρχές του Οκτώβρη και θα διατεθούν για τη στήριξη της καλλιέργειας τους.

Εκλογές χθες στην Ένωση Ηρακλείου.

Για το Δ.Σ. πρώτος σε ψήφους αναδείχτηκε ο Ανδρέας Στρατάκης με 72 ψήφους. Ακολουθούν ο Γιάννης Πυργιανάκης με 61 ψήφους,  Μύρων Χιλετζάκης με 59,  Μιχάλης Καμπιτάκης με 54,  Σταύρος Γαβαλάς με 50,  Γιώργος Ταμιωλάκης και  Νίκος Μπορμπουδάκης με 45 ψήφους,  Αναστάσιος Βρέντζος με 43 και ο Γιώργος Γωνιανάκης με 38 ψήφους.

Οι αντιπρόσωποι που εκλέγονται στις κεντρικές οργανώσεις είναι: για την ΚΕΟΣΟΕ ο Πρίαμος Ιερωνυμάκης με 88 ψήφους και για την “Ελαιουργική” οι Στάθης Φραγκιαδάκης με 50 και Γιάννης Χατζάσκος με 33 ψήφους.

Με απόφαση της γενικής συνέλευσης η νέα διοίκηση στην πρώτη της συνεδρίαση θα αναλάβει να ορίσει τρεις αντιπροσώπους της ΕΑΣΗ για τη γενική συνέλευση της ΣΑΣΟΕΕ.

«Θέμα ωρών θα πρέπει να είναι η συγκρότηση του νέου προεδρείου που στόχο θα έχει την προστασία των προϊόντων της Κρήτης, παράλληλα με την επιβίωση της ΕΑΣΗ,  το τελευταίο οχυρό για τους αγρότες», λέει στον 98.4 ο Μύρων Χιλετζάκης που διεκδικεί την προεδρεία της Ένωσης.

https://www.youtube.com/watch?v=3o6rLMSfJmg?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News