Ψάχνουν άντρα που παρασυρόταν από τη θάλασσα στις Γούβες

Ηράκλειο
Ψάχνουν άντρα που παρασυρόταν από τη θάλασσα στις Γούβες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός στο Λιμενικό για τον εντοπισμό του

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος, εθελοντικών ομάδων και Πυροσβεστικής σε θαλάσσια περιοχή στις Γούβες για να εντοπιστεί ένας άντρας ο οποίος εθεάθη από αυτόπτες μάρτυρες να επιπλέει χωρίς τις αισθήσεις του στη θάλασσα και να παρασύρεται από τα κύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν αλλοδαπό άντρα ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα είχε βουτήξει για να κολυμπήσει.

Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές και ξεκίνησαν να αναζητούν τον άνθρωπο ο οποίος επέπλεε, όμως λίγο αργότερα και λόγω των καιρικών συνθηκών, φαίνεται να παρασύρθηκε.

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στο σημείο σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η επιχείρηση ξεκίνησε την ώρα που έδυε ο ήλιος, κάνει το έργο των διασωστών ακόμα πιο δύσκολο ώστε να εντοπιστεί ο άντρας.

 Οι ερευνες θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας το πρωί της Κυριακής ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας κολυμπούσε με την γυναίκα του. Αν και αυτή κατάφερε να βγει από τη θάλασσα, δεν συνέβη το ίδιο με τον άντρα της.

Κάλεσε άμεσα σε βοήθεια και τότε ξεκίνησαν οι έρευνες χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα μέχρι στγμής. Επίσης να σημειωθεί ότι την ώρα που το ζευγάρι κολυμπούσε δεν υπήρχε ναυαγοσώστης καθώς είχε λήξει το ωράριο του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News