Κλαδεύουν, καθαρίζουν και καλλωπίζουν το Γάζι

Ηράκλειο
Κλαδεύουν, καθαρίζουν και καλλωπίζουν το Γάζι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν εφησυχάζεται η Δημοτική Αρχή - Τα συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας εκτελούν εργασίες πρασίνου

Επί ποδός βρίσκονται αυτές τις μέρες συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μαλεβιζίου, εκτελώντας εργασίες πρασίνου, κλάδευσης, καθαρισμού και καλλωπισμού στην Κοινότητα Γαζίου.

«Μέλημά μας η συνεχής βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Παρεμβάσεις συντήρησης και καθαρισμού πρασίνου σε σημεία που εμποδίζουν την ορατότητα και κατά συνέπεια την ασφαλή διέλευση των πολιτών έχουν ήδη ξεκινήσει στην Κοινότητα Γαζίου και τις προσεχείς ημέρες θα συνεχιστούν σε όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου. Δίνουμε προτεραιότητα ειδικά σε σημεία που οδηγούν σε σχολεία. Είναι ζήτημα ασφάλειας» δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.

Η εκτέλεση των εργασιών πρασίνου, δηλαδή συντήρησης, καθαριότητας, κλάδευσης, περιορισμού του ύψους και του όγκου των δένδρων γίνεται υπό την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου Μιχάλη Αλμπαντάκη και με τη σταθερή συμβολή και παρουσία του Προέδρου της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλη Παρασύρη.

Πρόκειται για παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται και για λόγους ασφάλειας, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις παρακωλύεται η ασφαλής διέλευση πεζών και οχημάτων. Σε όλες πάντως τις εργασίες πρασίνου, τα συνεργεία παρεμβαίνουν και προχωρούν σε κλάδευση, αφού προηγηθεί σχετική εκτίμηση από τους γεωπόνους των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News