Creta Maris Beach Resort και εθελοντικός καθαρισμός περιοχής Γουρνών

Ηράκλειο
Creta Maris Beach Resort και εθελοντικός καθαρισμός περιοχής Γουρνών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διοργάνωση περιβαλλοντικής δράσης από το Creta Maris Beach Resort, στο πλαίσιο της «World Cleanup Day» και σε συντονισμό με την εθελοντική πρωτοβουλία «Let’s do it Greece»

Το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, στις 10 π.μ. το ξενοδοχείο «Creta Maris Beach Resort» σε συντονισμό με την εθελοντική ομάδα «Let’s do it Greece», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού της Γης «World Cleanup Day», πρόκειται να πραγματοποιήσει Εθελοντικό Καθαρισμό στην παραθαλάσσια περιοχή των Γουρνών, στην Κρήτη.

Με στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση την τοπικής κοινωνίας και των επισκεπτών, καθώς και την ουσιαστική συμβολή στην προστασία των ακτών μας, το Creta Maris Beach Resort διοργανώνει δράση εθελοντικού καθαρισμού στην παραθαλάσσια περιοχή της πρώην Αμερικανικής Βάσης Γουρνών.

Η ενέργεια αυτή θα αποτελέσει μέρος της «World Cleanup Day», της παγκόσμιας Δράσης καθαρισμού, η οποία πραγματοποιείται την ίδια μέρα σε όλον τον κόσμο, ενώνοντας εκατομμύρια εθελοντές.

Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους για τον Εθελοντικό Καθαρισμό στην παραθαλάσσια περιοχή των Γουρνών. Η συμμετοχή όλων είναι πολύτιμη, καθώς πρόκειται να φέρει θετική αλλαγή στο περιβάλλον!

  • Ο καθαρισμός θα ξεκινήσει το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, στις 10 π.μ..
  • Σημείο συνάντησης ορίζεται ο χώρος στάθμευσης του ενυδρείου CretAquarium,
  • Η συμμετοχή σας επικυρώνεται με την παρουσία σας.
  • Το Creta Maris Beach Resort θα διασφαλίσει την παροχή του απαραίτητου εξοπλισμού στους συμμετέχοντες για την πραγματοποίηση του καθαρισμού (σακούλες, γάντια, καπέλα, νερό κτλ.).

Σημερινή εικόνα παραθαλάσσιας περιοχής Γουρνών

Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News