Προτεραιότητα ο πολιτισμός στον Δήμο Μαλεβιζίου

Ηράκλειο
Προτεραιότητα ο πολιτισμός στον Δήμο Μαλεβιζίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι στόχοι και οι προοπτικές

 Συνάντηση είχαν σήμερα ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας και η επιμελήτρια της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου, Χρύσα Βαθιανάκη, θέτοντας ως προτεραιότητα την ενίσχυση του τομέα του πολιτισμού.

Στο γραφείο του δημάρχου αναλύθηκαν οι σκέψεις για την δρομολόγηση δράσεων που θα θέσουν τον πολιτισμό στο επίκεντρο, με πρώτο σταθμό την παρουσίαση του βιβλίου της γλύπτριας Ασπασίας Παπαδοπεράκη "ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΑΛΕΠΑΣ, Προσωπικές σχέσεις και μελέτη στο έργο του".

 Όπως δήλωσε ο Μενέλαος Μποκέας: «Προτεραιότητά μας να ενισχύσουμε τον τομέα του πολιτισμού. Σε αυτό το πλαίσιο προετοιμάζουμε και τις επόμενες δράσεις της Πινακοθήκης μας. Πρώτος σταθμός η παρουσίαση του βιβλίου της γλύπτριας Ασπασίας Παπαδοπεράκη "ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΑΛΕΠΑΣ, Προσωπικές σχέσεις και μελέτη στο έργο του" από τις εκδόσεις Φοίνικα, στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου στην Τύλισο, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 στις 7.30 μ.μ. Με τη Χρύσα Βαθιανάκη, επιμελήτρια της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου, συζητήσαμε σήμερα τις λεπτομέρειες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News