default-image

Μπαράζ διαρρήξεων στον Άγιο Σύλλα - Επιτήδειοι «χτυπούν» με ειδικό εξοπλισμό

Ηράκλειο
Μπαράζ διαρρήξεων στον Άγιο Σύλλα - Επιτήδειοι «χτυπούν» με ειδικό εξοπλισμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι κάτοικοι ζητούν το... αυτονόητο, αλλιώς θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους

Στο έλεος σπείρας διαρρηκτών βρίσκεται ο οικισμός κάμπος και το χωριό του Αγίου Σύλλα στο Ηράκλειο με δεκάδες κρούσματα να προκαλούν οργή και αναστάτωση

Θύματα θρασύτατων ποντικών πέφτουν ο ένας μετά τον άλλο οι κάτοικοι στον οικισμό του Κάμπου και του χωριού του Αγίου Σύλλα όπου τα τελευταία χρόνια οι απανωτές διαρρήξεις προκαλούν φόβο, οργή και αγανάκτηση. 

Οι διαρρήκτες σαρώνουν τα σπίτια ακόμα και μέρα μεσημέρι χρησιμοποιώντας ειδικά σκάνερ εντοπισμού χαρτονομισμάτων ή χρυσαφικών και πολύτιμων αντικειμένων.

Εκτιμάται δε ότι κάτοικοι της περιοχής έχουν αναλάβει το ρόλο των συνεργών τσιλιαδόρων, συγκεντρώνοντας στοιχεία και για το οικονομικό προφίλ των θυμάτων. Γνωρίζοντας πότε ένοικοι και γείτονες λείπουν οι διαρρήκτες χτυπούν ανενόχλητοι με ακρίβεια και διαφεύγουν ταχύτητα χωρίς να αφήνουν πίσω τους ίχνη.

Ομάδα κατοίκων είχε μάλιστα στο παρελθόν οργανώσει ακόμα και περιπολίες στην περιοχή βάζοντας σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα.

Ζητώντας επιτακτικά αστυνομική παρουσία στην περιοχή δηλώνουν αποφασισμένοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους για να προστατέψουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News