Νέος «Γολγοθάς» για τον Μάριο - Προσευχές και τάματα για το θύμα τροχαίου

Ηράκλειο
Νέος «Γολγοθάς» για τον Μάριο - Προσευχές και τάματα για το θύμα τροχαίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπήκε στο χειρουργείο με τη μητέρα και τους φίλους του στο πλευρό του

Αληθινός μαχητής αποδεικνύεται ο Μάριος Πατσαδάκης ο οποίος μπήκε και πάλι στην αίθουσα του χειρουργείου μετά το τροχαίο που άλλαξε τη ζωή του καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και τα πόδια. Ο 25χρονος έχοντας πάντα τη μητέρα και τους φίλους του στο πλευρό του, προσπαθεί με σθένος να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο με στόχο την αποκατάσταση της υγείας του.

Όπως ανέφερε η μητέρα του Νίκη Ασκορδαλάκη μιλώντας στο neakriti.gr «ο Μάριος μπήκε στις 8 το πρωί στο χειρουργείο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για μια νευροχειρουργική επέμβαση που ολοκληρώθηκε λίγες ώρες αργότερα. Ουσιαστικά την ημέρα του τροχαίου του είχε αφαιρεθεί χειρουργικά τμήμα του κρανίου και σήμερα αυτό αποκαθίσταται. Όλοι οι φίλοι του είναι εδώ και ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τα καθημερινά μηνύματα συμπαράστασης».

Μηνύματα από τη Λάρισα έως τη Γερμανία!

Η ζωή του Μάριου άλλαξε μετά το τροχαίο καθώς τα νοσοκομεία , οι εντατικές και τα χειρουργεία έγιναν η καθημερινότητά του. Σε όλο αυτό τον «Γολγοθά» που ανεβαίνει ο 25χρονος μαζί με τη μητέρα του – φύλακα άγγελο στο πλευρό του- συμπαραστάτες στέκονται οι φίλοι τους αλλά και άγνωστοι που συγκινήθηκαν από την ανθρώπινη ιστορία του παλικαριού. Εκτός από την οικονομική βοήθεια, τα μηνύματα που καταφτάνουν καθημερινά από τη Λάρισα έως και τη Γερμανία ,εμψυχώνουν το Μάριο και τη μητέρα του και τους δίνουν δύναμη να ξεπεράσουν την κάθε δυσκολία. Όπως αναφέρει συγκινημένη η μητέρα του «όλο αυτό το διάστημα παίρνουμε μηνύματα από παντού και όλος ο κόσμος προσεύχεται για το Μάριο: από Θεσσαλονίκη και Λάρισα, ακόμη και από τη Γερμανία επικοινώνησε μαζί μου μια κυρία χωρίς καν να μας γνωρίζει και μας συγκίνησε πολύ. Ακόμη και τάματα κάνουν για το παιδί μου. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους ξανά, γιατί τώρα είμαστε μόνοι οι δυό μας… ».

Το σοβαρό τροχαίο

Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος τραυματίστηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2019 όταν η μηχανή την οποία οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στην οδό Κωνσταντινίδη στο Ηράκλειο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η μηχανή μετατράπηκε σε μάζα σιδερικών και ο Μάριος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και τα πόδια.

Ο πατέρας του Μάριου έχει «φύγει» από τη ζωή και η μητέρα του άφησε τη δουλειά της από την 8η Φεβρουαρίου που σημειώθηκε το ατύχημα το οποίο άλλαξε τη ζωή τους. Μετά από τις διαδοχικές επεμβάσεις νοσηλεύτηκε στις ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων και του Βενιζελείου . Ωστόσο ακολούθησε ο μακρύς δρόμος της αποκατάστασης με λογοθεραπείες και φυσικοθεραπείες που πραγματοποιούνται πλέον κατ’οίκον.

Ο Μάριος άρχισε να λέει και πάλι λέξεις, να αγωνίζεται καθημερινά για να καταφέρει βήμα- βήμα να ξεπεράσει τις δυσκολίες που άφησε πίσω του το φρικτό τροχαίο και να κατακτήσει πάλι τη ζωή, με τη μητέρα του ακούραστο φρουρό στο πλευρό του…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News