Ελεύθερος ο φερόμενος βιαστής - Απαγορεύεται να πλησιάσει την 23χρονη

Ηράκλειο
Ελεύθερος ο φερόμενος βιαστής - Απαγορεύεται να πλησιάσει την 23χρονη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποχώρησε ελεύθερος από το Δικαστικό μέγαρο ο 35χρονος

Ελεύθερος αφέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο 35χρονος που οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα στον Εισαγγελέα με την κατηγορία ότι βίασε 23χρονη συνάδελφό του. Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, την υποχρέωση εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, ενώ απαγορεύεται να πλησιάζει την 23χρονη που κατήγγειλε το περιστατικό .

Η καταγγελία της 23χρονης

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 23χρονη, βιάστηκε λίγα μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο στη Χερσόνησο στο οποίο εργάζονται τόσο η ίδια όσο και ο 35χρονος, χωρίς κανείς να αντιληφθεί τι συνέβαινε ώστε να σπεύσει για βοήθεια.

Η κοπέλα, με μώλωπες και εκδορές, εντοπίστηκε να περιπλανιέται στην εθνική οδό.

Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν για να τη βοηθήσουν και τη μετέφεραν στο Αστυνομικό Μέγαρο του Ηρακλείου, όπου εξιστόρησε στους αστυνομικούς τι είχε μεσολαβήσει. Όπως ανέφερε, ο 35χρονος είχε αποχωρήσει από τον χώρο του ξενοδοχείου και τον αναζήτησε προκειμένου να τον ρωτήσει κάτι. Ωστόσο σε απόμερο σημείο την αιφνιδίασε και την έσυρε στα χωράφια, όπου την ακινητοποίησε και σύμφωνα με την καταγγελία τη βίασε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News