Υπόθεση βιασμού 23χρονης: Ζητούν άρση τηλεφωνικού απορρήτου - Τι δείχνει βίντεο από κλειστό κύκλωμα

Κρήτη
Υπόθεση βιασμού 23χρονης: Ζητούν άρση τηλεφωνικού απορρήτου - Τι δείχνει βίντεο από κλειστό κύκλωμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υπερασπιστική γραμμή του 35χρονου - Απολογείται σήμερα ο φερόμενος βιαστής

Μια άλλη εκδοχή από εκείνη της 23χρονης ξενοδοχοϋπαλλήλου εμφάνισε ο 35χρονος συνάδελφός της χθες ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα η κοπέλα ισχυρίζεται, φαίνεται να τη βίασε το βράδυ της Τρίτης σε περιοχή της Χερσονήσου.

Ο φερόμενος ως δράστης, που συνελήφθη κατηγορούμενος για τον βιασμό της συναδέλφου του, χθες γύρω στις 11:30 το πρωί πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου, προκειμένου να βρεθεί μπροστά στον εισαγγελέα, ο οποίος με βάση τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για βιασμό.

Στο Δικαστικό Μέγαρο, δίπλα του βρίσκονταν συγγενείς του, με τον αδελφό του να μη σταματάει να λέει πως ο 35χρονος είναι αθώος. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, η υπεράσπιση συγκεντρώνει στοιχεία και μαρτυρίες άλλων συναδέλφων τού 35χρονου, που υποστηρίζουν ότι το τελευταίο διάστημα η κοπέλα είχε μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.

Οι δυο τους μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να είχαν διαπληκτιστεί καθότι, λίγο πριν το περιστατικό του βιασμού που έχει καταγγείλει η κοπέλα, τον κατηγόρησε ότι πήρε ένα 50ευρω που έπεσε από την τσέπη της ενώ επέβαιναν στο λεωφορείο που τους μετέφερε στο ξενοδοχείο.

Ωστόσο, βασικό στοιχείο στην υπερασπιστική γραμμή του 35χρονου αποτελεί η αξιοποίηση βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, το οποίο τον δείχνει να επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης, οπότε και η κοπέλα ισχυρίζεται ότι τη βίασε, 10 λεπτά μετά που έφυγε από το ξενοδοχείο, υποστηρίζοντας ότι στον χρόνο αυτό δεν μπορούσε να έχει εξελιχθεί βιασμός.

Παράλληλα, ζητείται άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, καθώς ο 35χρονος καταθέτει πως την ώρα που φαίνεται να εξελίσσεται ο βιασμός, ο ίδιος καλούσε στο τηλέφωνο της 23χρονη προκειμένου να μιλήσουν. Ο ίδιος, πάντως, ζήτησε και έλαβε προθεσμία, οπότε και αναμένεται να απολογηθεί σήμερα Παρασκευή, στις 11 το πρωί.

Με την αγωνία για την υπόθεση να πιάνει “κόκκινο”, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου Νίκος Κοκολάκης, μιλώντας για το περιστατικό, ανέφερε τα εξής: «Μας θλίβουν πραγματικά τέτοια φαινόμενα, τα οποία μπορεί να συμβούν σε οποιονδήποτε εργασιακό χώρο και όπως είναι φυσικό τα καταδικάζουμε. Όταν εμφανίζονται περιστατικά εκβίασης, bylling, κακής συμπεριφοράς, βίας κ.λπ. πρέπει οπωσδήποτε να καταγγέλλονται είτε στο σωματείο μας, είτε στο Αστυνομικό Τμήμα, ώστε να λαμβάνουμε τα μέτρα μας».

Το χρονικό του εφιάλτη

Όλα ξεκίνησαν τη νύχτα της περασμένης Τρίτης, οπότε και η 23χρονη ξενοδοχοϋπάλληλος στη Χερσόνησο, σύμφωνα με τα όσα η ίδια κατήγγειλε στην Αστυνομία, έπεσε θύμα βιασμού από τον 35χρονο συνάδελφό της.

Λίγο αργότερα, η κοπέλα εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς σε κακή κατάσταση και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου κατήγγειλε το περιστατικό, το οποίο κινητοποίησε την Αστυνομία, η οποία και προχώρησε στη σύλληψη του φερόμενου βιαστή.

Η 23χρονη ξενοδοχοϋπάλληλος, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, βιάστηκε λίγα μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο στο οποίο εργάζονται τόσο η ίδια όσο και ο 35χρονος, χωρίς κανείς να αντιληφθεί τι συνέβαινε. Λίγο αργότερα, σε κατάσταση σοκ και εμφανώς ταλαιπωρημένη, με μώλωπες και εκδορές, εντοπίστηκε να περιπλανιέται στην εθνική οδό, περίπου στις 8 το βράδυ της Τρίτης.

Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν για να τη βοηθήσουν και τη μετέφεραν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου εξιστόρησε στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί. Όπως ανέφερε, ο 35χρονος είχε αποχωρήσει από τον χώρο του ξενοδοχείου και τον αναζήτησε. Ο 35χρονος, ο οποίος είναι από την Αθήνα, σύμφωνα με την καταγγελία της 23χρονης στην Αστυνομία, την αιφνιδίασε και την έσυρε στα χωράφια, όπου την ακινητοποίησε και τη βίασε. Μετά την καταγγελία της 23χρονης, αστυνομικοί έστησαν καρτέρι στον χώρο του ξενοδοχείου για να εντοπίσουν τον κατηγορούμενο. Ο ίδιος εμφανίστηκε το επόμενο πρωί από το συμβάν που καταγγέλθηκε από την 23χρονη για να πιάσει δουλειά στο ξενοδοχείο, οπότε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, με την υπόθεση έκτοτε να έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News