Νέο τροχαίο στην Κρήτη: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανή

Κρήτη
Νέο τροχαίο στην Κρήτη: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ατύχημα συνέβη στα Καπαριανά με θύμα μοτοσικλετιστή από το Καστελι

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε πριν τις 12 το μεσημέρι, στα Καπαριανά Μεσαράς, με θύμα μεσήλικα  μοτοσικλετιστή από το Καστέλι.

Το ατύχημα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες συνέβη όταν ζευγάρι τουριστών με ενοικιαζόμενο όχημα επιχείρησε να κάνει αναστροφή στον Εθνικό δρόμο στο ύψος γνωστού πολυκαταστήματος.

Ο 55χρονος μοτοσικλετιστής που φαίνεται να ερχόταν κανονικά με κατεύθυνση τις Μοίρες δεν μπόρεσε να αποφύγει το αυτοκίνητό με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αυτό στο ύψος περίπου της πόρτας του οδηγού. Από τη σύγκρουση ο οδηγός της μοτοσυκλέτας που φορούσε κράνος εκσφενδονίστηκε περίπου 15 μέτρα μακριά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί .

Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με χτύπημα στο κεφάλι και έχοντας τις αισθήσεις του.

Οι τουρίστες που φαινόταν σοκαρισμένοι , πέρα από υλικές ζημιές δεν έπαθαν τίποτα άλλο, ενώ η μοτοσυκλέτα έπαθε μεγάλη ζημιά.

Σύμφωνα και με το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, αστυνομία που έφτασε επί τόπου διερευνά τις ακριβείς συνθήκες.

Και όλα αυτά ενώ, το πρωί της Πέμπτης συνέβη τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό, μεταξύ Γεωργιούπολης και Καβρού, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας 33χρονος άντρας που επέβαινε σε μηχανή και η οποία συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Πλέον η λίστα με τους νεκρούς στους δρόμους της Κρήτης ανέρχεται στους 50.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News