Η Δημοκρατία της Κένυας τιμά το Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος»

Ηράκλειο
Η Δημοκρατία της Κένυας τιμά το Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Πρόξενος ε.τ. της Δημοκρατίας της Κένυας Βίκυ Πανταζόπουλου έδωσε το «παρών» στον αγιασμό

Στο πλαίσιο του Αγιασμού του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου Junior Academy Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος» για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, βρέθηκε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου η κυρία Βίκυ Πανταζόπουλου, Πρόξενος ε.τ. της Δημοκρατίας της Κένυας στην Ελληνική Δημοκρατία, τιμώντας το Ιδιωτικό Σχολείο για την προσφορά του στην Κένυα τον προηγούμενο μήνα με την αναστήλωση του σχολείου της Ιεράς Μητροπόλεως της Κένυας το οποίο φιλοξενεί 350 ορφανά παιδιά.

Συγκεκριμένα, η κυρία Πανταζόπουλου απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Μαρκάκη για την προσφορά του Εκπαιδευτηρίου στην Κένυα και συνεχάρη την πρωτοβουλία του.

Στην αναγγελία του λόγου της δήλωσε, επίσης, ότι θα είναι δίπλα στο Εκπαιδευτήριο σε κάθε τέτοια πρωτοβουλία του. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί την έναρξη μιας αέναης συνεργασίας ανάμεσα στο σχολείο και την πρόξενο με πολλές ακόμα δράσεις που ήδη βρίσκονται προ των πυλών, όπως είναι η φιλοξενία των παιδιών στην Κρήτη.

Τιμητική πλακέτα απένειμε στον κ. Μαρκάκη και ο παραολυμπιονίκης κ. Μιχάλης Λεμονής, ως ευχαριστήρια πράξη για τη συμμετοχή του στο ταξίδι προσφοράς στην Κένυα.

Στην τελετή του Αγιασμού την οποία τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου, Τίτος Ταμπακάκης, παρεβρέθηκε πλήθος κόσμου, τα παιδιά και οι κηδεμόνες όλων των βαθμίδων του Εκπαιδευτηρίου, Παιδικός Σταθμός, Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Σχολείο και οι εκπαιδευτικοί.

Η οικογένεια του Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος» νιώθει ιδιαίτερη τιμή και χαρά που συνδέεται με τόσο σημαντικούς ανθρώπους με κοινά οράματα και αξίες και που πορεύονται μαζί με σκοπό να τα κάνουν πράξη.

Το εκπαιδευτήριο εύχεται μια δημιουργική και όμορφη χρονιά, γεμάτη χαμόγελα και πράξεις αγάπης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News