Έπεσε θύμα βιασμού από συνάδελφο της: Το εφιαλτικό βράδυ που έζησε η 23χρονη

Κρήτη
Έπεσε θύμα βιασμού από συνάδελφο της: Το εφιαλτικό βράδυ που έζησε η 23χρονη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ίδια περιπλανιόταν στην εθνική οδό μετά τον βιασμό

Έναν εφιάλτη έζησε τη νύχτα μια 23χρονη ξενοδοχοϋπάλληλος στη Χερσόνησο η οποία έπεσε θύμα βιασμού από συνάδελφο της, όπως κατήγγειλε άλλωστε στην αστυνομία.

Η κοπέλα εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς σε κακή κατάσταση και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο όπου κατήγγειλε το περιστατικό το οποίο κινητοποίησε την αστυνομία. Σήμερα το πρωί αστυνομικοί έστησαν καρτέρι στο ξενοδοχείο και συνέλαβαν το 35χρονο ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα

Μια οδυνηρή περιπέτεια έζησε τη νύχτα μια 23χρονη ξενοδοχοϋπάλληλος στη Χερσόνησο η οποία έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων ενός συναδέλφου της. Η άτυχη κοπέλα βιάστηκε λίγα μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο στο οποίο εργάζονται και οι δύο χωρίς κανείς να αντιληφθεί τι συνέβαινε και να σπεύσει σε βοήθεια.

Σε κατάσταση σοκ και εμφανώς ταλαιπωρημένη η κοπέλα, με μώλωπες και εκδορές, εντοπίστηκε να περιπλανιέται στην εθνική οδό, περίπου στις 8 το βράδυ της Τρίτης.

Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν για να την βοηθήσουν και τη μετέφεραν στο αστυνομικό μέγαρο του Ηρακλείου όπου εξιστόρησε στους αστυνομικούς τι είχε μεσολαβήσει. Όπως ανέφερε, ο 35χρονος είχε αποχωρήσει από το χώρο του ξενοδοχείου και τον αναζήτη, σε προκειμένου να τον ρωτήσει κάτι. Ο 35χρονος, ο οποίος κατάγεται από την Αθήνα, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι το σημείο όπου τον συνάντησε ήταν απόμερο. Την αιφνιδίασε και την έσυρε στα χωράφια όπου την ακινητοποίησε και τη βίασε.

Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης, αλλά με τα εμφανή σημάδια της επίθεσης που δέχτηκε η κοπέλα, να συνηγορούν σε όσα περιέγραψε, αστυνομικοί έστησαν καρτέρι στο χώρο του ξενοδοχείου για να εντοπίσουν τον κατηγορούμενο.

Τελικά ο 35χρονος εμφανίστηκε ατάραχος σήμερα το πρωί για να πιάσει δουλειά στο ξενοδοχείο, οπότε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς .

Αύριο αναμένεται να προσαχθεί στον εισαγγελέα καθώς η υπόθεση παίρνει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News