«Τσάκωσαν» 39χρονη να μεταφέρει ναρκωτικά με το αυτοκίνητο

Ηράκλειο
«Τσάκωσαν» 39χρονη να μεταφέρει ναρκωτικά με το αυτοκίνητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα χέρια της αστυνομίας 39χρονη ημεδαπή για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο

Χειροπέδες σε 39χρονη γυναίκα, ελληνικής καταγωγής, η οποία εντοπίστηκε το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, από αστυνομικός, να επιβαίνει σε όχημα, στο οποίο έκρυβε δύο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 272,1 γραμμάρια ηρωίνης.

Η 39χρονη συνελήφθη, ενώ η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Σε βάρος της 39χρονης σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση της αστυνομίας, αναφέρει τα εξής:

«Η σύλληψη της είναι αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών στο πλαίσιο του ειδικού σχεδιασμού που εφαρμόζεται σε αυτό το πεδίο

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 270 γραμμάρια ηρωίνης

Συνελήφθη, σήμερα (09.09.2019) το πρωί στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 39χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα (09.09.2019) το πρωί, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σήμερα (09.09.2019) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, εντοπίστηκε η 39χρονη να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ακολούθησε έλεγχος στην ίδια και στο όχημα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 272,1 γραμμάρια ηρωίνη.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News