Καρέ - καρέ η φονική σύγκρουση από το θανατηφόρο τροχαίο στον Εσταυρωμένο /Σκληρές εικόνες

Κρήτη
Καρέ - καρέ η φονική σύγκρουση από το θανατηφόρο τροχαίο στον Εσταυρωμένο /Σκληρές εικόνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε το βίντεο που "κόβει" την ανάσα

Εικόνες που πραγματικά σοκάρουν από το θανατηφόρο τροχαίο το βράδυ της Κυριακής, στην Λεωφόρο Παρλαμά, στο Ηράκλειο, κατέγραψε καρέ – καρέ κάμερα κλειστού κυκλώματος από παρακείμενη επιχείρηση.

Όπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο, αυτοκίνητο βγαίνει εκτός πορείας, μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούεται με διερχόμενη μηχανή.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης είναι ο οδηγός της μηχανής να εκσφενδονιστεί και να καταλήξει με ορμή μέτρα μακριά, πίσω από τις προστατευτικές μπάρες, σε σταθμευμένο μηχανάκι.

Επίσης στο αποκλειστικό βίντεο της ΚΡΗΤΗ TV, φαίνεται καθαρά ότι πίσω από την μηχανή κινείται και άλλο όχημα, το οποίο και εκείνο εμπλέκεται στην σφοδρή σύγκρουση.

Ένα βίντεο, το οποίο έρχεται να επιβεβαιώσει τα δραματικά στοιχεία των τροχαίων δυστυχημάτων στους αιματοβαμμένους δρόμους της Κρήτης...

Πώς συνέβη το τροχαίο

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 10 το βράδυ προχθές Κυριακή στο Γιόφυρο και καρέ-καρέ, μέσα από το βίντεο καταγράφεται η πορεία του θανάτου του άτυχου 50χρονου μοτοσυκλετιστή, ο οποίος, ερχόμενος από το ρεύμα της Ηρακλείου-Μοιρών, δεν προλαβαίνει να αντιδράσει στο αναπάντεχο... Από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας πέφτει πάνω του Ι.Χ., του οποίου ο οδηγός φαίνεται να χάνει τον έλεγχο για άγνωστη αιτία...

Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο μοτοσυκλετιστής, αφού πρώτα το κορμί του προσκρούει και στο όχημα που ακολουθεί της πορείας του, εκσφενδονίζεται σε παράδρομο, με τον 50χρονο μοτοσυκλετιστή να σκοτώνεται ακαριαία, ενώ ακόμη τρία άτομα τραυματίστηκαν. Πρόκειται για τους επιβαίνοντες στα δύο αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν με τη μηχανή, και οι οποίοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι εκτός κινδύνου.

Έντρομοι οι οδηγοί διερχόμενων οχημάτων, όπως αποκαλύπτεται και μέσα από το βίντεο ντοκουμέντο, σπεύδουν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο μοτοσυκλετιστή, όμως συνειδητοποιούν δευτερόλεπτα αργότερα ότι ο ίδιος είναι νεκρός. Στα συνταρακτικά δευτερόλεπτα που ακολουθούν, όσοι βρίσκονται στο σημείο προσπαθούν να καλέσουν σε βοήθεια, καθώς και να παράσχουν βοήθεια και στους οδηγούς των δύο οχημάτων, που ενεπλάκησαν στο φοβερό τροχαίο. Λίγα λεπτά αργότερα, στο σημείο σπεύδουν άνδρες της Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παραλαμβάνει το άψυχο σώμα του άτυχου δικυκλιστή...

Η κατάσταση στο σημείο όπου σημειώθηκε το νέο τροχαίο δυστύχημα έχει φτάσει στο απροχώρητο, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής, που καθημερινά γίνονται μάρτυρες περιστατικών που καθιστούν το Γιόφυρο και την περιοχή γύρω από τον Εσταυρωμένο σημείο “καρμανιόλα”. Μια περιοχή που, ενώ η κίνηση είναι μεγάλη πρωί, μεσημέρι, βράδυ, με χιλιάδες αυτοκίνητα αλλά και πεζούς να διέρχονται από εκεί καθημερινά, εντούτοις παραμένει για χρόνια χωρίς φωτισμό, χωρίς πεζοδρόμια, χωρίς διαχωριστική νησίδα και παρότι αποτελεί, συν τοις άλλοις, μια περιοχή στην οποία κινούνται καθημερινά φοιτητές του Πανεπιστημίου.

Το νήμα της ζωής όμως είχε κοπεί για τον 50χρονο άντρα, που αν και φορούσε κράνος, το γεγονός αυτό δε στάθηκε αρκετό για να τον κρατήσει στη ζωή. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, προκειμένου να παραλάβουν και τους υπόλοιπους τραυματίες και να τους μεταφέρουν στο Βενιζέλειο. Επί ποδός και η Τροχαία, που ανέλαβε να διερευνήσει τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος που στέρησε τη ζωή στον άτυχο μοτοσυκλετιστή. Στον τόπο του δυστυχήματος και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που κλήθηκε για πλύση οδοστρώματος με τρεις υπαλλήλους και ένα όχημα. Ο 20χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, που συγκρούστηκε με τη μηχανή, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Παρακολουθήστε το βίντεο που κόβει την ανάσα . Προσοχή σκληρές εικόνες.

https://www.youtube.com/watch?v=5mjBwKWHo98?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Για να σταματήσει η αιματοχυσία στο εν λόγω σημείο αλλά και στους υπόλοιπους δρόμους του νησιού, οι πολίτες, όπως λένε, δε θα σταματήσουν να ζητούν περισσότερα μέτρα, περισσότερη αστυνόμευση και περισσότερα έργα στο οδικό δίκτυο, αλλά και καλύτερη οδηγική συμπεριφορά απ’ όλους μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News