Θανατηφόρο τροχαίο στο Γιόφυρο: Ένας νεκρός και 3 τραυματίες

Ηράκλειο
Θανατηφόρο τροχαίο στο Γιόφυρο: Ένας νεκρός και 3 τραυματίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακαριαία σκοτώθηκε μοτοσικλετιστής και 3 ακόμη τραυματίστηκαν, μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων με μηχανή

Ένα  ακόμη τροχαίο δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Κυριακής στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα επί της Λεωφόρου Παρλαμά, όταν 2 αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με μηχανή, υπό αδιευκρίνιστες αιτίες.

Αποτέλεσμα του τροχαίου δυστυχήματος ήταν ο μοτοσικλετιστής, που κατευθυνόταν από κόμβο ΠΑΓΝΗ προς Ηράκλειο, να χάσει ακαριαία τη ζωή του και ακόμη 3 να τραυματιστούν.

Πρόκειται για τους επιβαίνοντες στα 2 αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν με τη μηχανή και οι οποίοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι εκτός κινδύνου.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, προκειμένου να παραλάβουν τους τραυματίες και να τους μεταφέρουν στο Βενιζέλειο.

Ωστόσο το νήμα της ζωής είχε κοπεί για τον 52χρονο άντρα , που αν και φορούσε κράνος, το γεγονός αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να τον κρατήσει στην ζωή.

Επί ποδός και η Τροχαία, που ανέλαβε να διερευνήσει τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος που στέρησε τη ζωή στον άτυχο μοτοσικλετιστή, με τους νεκρούς πλέον στην Κρήτη να φθάνουν τους 49, από αρχές του χρόνου μέχρι και σήμερα.

Στον τόπο του δυστυχήματος και η πυροσβεστική υπηρεσία που κλήθηκε για πλύση οδοστρώματος με 3 υπαλλήλους και ένα όχημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News