Δήμος Ηρακλείου: Αυτοί είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι

Ηράκλειο
Δήμος Ηρακλείου: Αυτοί είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοινώθηκαν οι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Ηρακλείου

Νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης ανακοινώθηκαν, από το Δήμαρχο Ηρακλείου, κ. Βασίλη Λαμπρινό, οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου η θητεία τους θα διαρκέσει από σήμερα, Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, μέχρι τη Δευτέρα 31 Αυγούστου του 2020.

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι:

Γεώργιος Σισαμάκης: Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Ψηφιακού Μετασχηματισμού & Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου

Γεώργιος Καραντινός: Αντιδήμαρχος Χωροταξικού Σχεδιασμού και Πολεοδομίας

Κωνσταντίνος Βαρδαβάς: Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας & Περιβάλλοντος

Μαρία Καναβάκη: Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών 

Ειρήνη Παπαδάκη - Σκαλίδη: Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών

Νικόλαος Αγγελάκης: Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς 

Αριστέα Πλέυρη: Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού και Εθελοντισμού

Ιωάννης Αναστασάκης: Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πρασίνου & Καθημερινότητας

Μαρίνος Παττακός: Δ/νση Δημοτικής Αστυνομίας, στο αυτοτελές Γραφείο Πολιτικής Προστασίας & στο Τμήμα Ρύθμισης Εμπορικών Καταστημάτων

Μανόλης Βασιλάκης: Καταγραφή και αξιοποίηση της Δημοτικής Περιουσίας

Ενώ, Αναπληρώτρια του Δημάρχου, κ. Λαμπρινού, ορίστηκε η αντιδήμαρχος κ. Αριστέα Πλεύρη και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος της, ο αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Καραντινός.

Διαβάστε, αναλυτικά, ολόκληρη την απόφαση του Δημάρχου, αλλά και τις αρμοδιότητες που θα έχει ο κάθε Αντιδήμαρχος ΕΔΩ.

Βασίλης Λαμπρινός: «Συνεχίζουμε τη δουλειά, δεν υπάρχει ούτε μια μέρα για χάσιμο»

Με αφορμή τον ορισμό των Αντιδημάρχων ο Δήμαρχος Ηρακλείου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ξεκινάμε την καινούργια αυτοδιοικητική περίοδο, έχοντας την αποφασιστικότητα, το σχέδιο και πλέον την εμπειρία για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα προβλήματα του Δήμου μας.

Το νέο δημοτικό σχήμα αποτελείται από στελέχη που δοκιμάστηκαν, κατά την γνώμη μου επιτυχώς, στην διοίκηση του Δήμου τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και από  στελέχη που έχουν τις ικανότητες και την διάθεση να συνεισφέρουν στην υλοποίηση του κοινού μας οράματος. 

Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας δύσκολο έργο. Η καθημερινότητα είναι αμείλικτη και δεν υπάρχει ούτε μια μέρα για χάσιμο. Όμως είμαστε αισιόδοξοι. Θέσαμε τις βάσεις την προηγούμενη πενταετία ώστε το Ηράκλειο να γίνει Μητροπολιτικό Κέντρο της Μεσογείου όπως το ονειρευόμαστε.  Συνεχίζουμε, λοιπόν, την δουλειά που έχουμε ήδη ξεκινήσει.  Και συνεχίζουμε όλοι μαζί, όχι μόνο οι Αντιδήμαρχοι.  Με την συνεργασία των Υπηρεσιών και των εργαζομένων του Δήμου, καθώς και των φορέων της πόλης, την εποικοδομητική παρουσία και τις προτάσεις όλων των παρατάξεων του νέου Δημοτικού Συμβουλίου τις οποίες θα λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας,  και κυρίως με την στήριξη των δημοτών, οι οποίοι μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και πρόσφατα και μας ανέδειξαν εκ νέου σε δημοτική αρχή,  πιστεύω ακράδαντα ότι θα καταφέρουμε να οδηγήσουμε το Ηράκλειο εκεί που του αξίζει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News