Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά... 34 προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά διαβατήρια

Ηράκλειο
Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά... 34 προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά διαβατήρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν οι αλλοδαποί μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται συνολικά 34 αλλοδαποί οι οποίοι συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, με τους ελέγχους της αστυνομίας να αποδίδουν καρπούς.

Ο λόγος για 20 άντρες και 14 γυναίκες ηλικίας 18 έως 47 ετών που φόρεσαν χειροπέδες από τις 26 έως τις 31 Αυγούστου και προσπάθησαν να φύγουν από τη χώρα με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, οι ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά διαβατήρια αρχών Ιταλίας, Γαλλίας, Ισπανίας, Τσεχίας, Βουλγαρίας, Πολωνίας, Ουγγαρίας Ιαπωνίας, Βελγίου, Ρουμανίας, Λαϊκής Δημοκρατία Κονγκό, Σουηδίας, Μεξικού, Βραζιλίας και Αυστραλίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό, την Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ιταλία και Τσεχία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, κατά το χρονικό διάστημα από 26.08.2019 έως και 31.08.2019 στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» τριάντα τέσσερις (34) αλλοδαποί και συγκεκριμένα 20 άνδρες και 14 γυναίκες, ηλικίας από 18 έως 47 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, οι ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας, Γαλλίας, Ισπανίας, Τσεχίας, Βουλγαρίας, Πολωνίας, Ουγγαρίας Ιαπωνίας, Βελγίου, Ρουμανίας, Λαϊκής Δημοκρατία Κονγκό, Σουηδίας, Μεξικού, Βραζιλίας και Αυστραλίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό, την Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ιταλία και Τσεχία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News