Κοκαΐνη έκρυβαν στην... καβάτζα τους αλλά δεν απέφυγαν τους αστυνομικούς

Ηράκλειο
Κοκαΐνη έκρυβαν στην... καβάτζα τους αλλά δεν απέφυγαν τους αστυνομικούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου συνελήφθησαν οι δύο άντρες

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται από το μεσημέρι της Πέμπτης δύο αλλοδαποί ηλικίας 33 και 34 ετών οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικές ουσίες.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου και αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου πραγματοποιήθηκε έρευνα σε εξωτερικό χώρο που χρησιμοποιούσαν οι δύο άντρες.

Εκεί έκρυβαν τα ναρκωτικά.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι συσκευασίες με 5,2 γραμμάρια κοκαΐνης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, χθες (29.08.2019) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 33 και 34 ετών κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Ν. περί ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, χθες (29.08.2019) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου και αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου πραγματοποιήθηκε έρευνα σε εξωτερικό χώρο που χρησιμοποιούσαν οι δύο αλλοδαποί για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 5,2 γραμμάρια κοκαΐνης. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News