default-image

Έκλεψε τη μηχανή και... άφησε μόνο τα εξαρτήματα

Ηράκλειο
Έκλεψε τη μηχανή και... άφησε μόνο τα εξαρτήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κλοπή έγινε τον Ιούλιο, η αστυνομία τον βρήκε τον Αύγουστο

Μετά από περίπου δύο μήνες αφότου άγνωστος - μέχρι πρότινος - δράστης έκλεψε δίκυκλη μοτοσικλέτα από 32χρονο ελληνικής καταγωγής, η αστυνομία κατάφερε να βρει την άκρη του νήματος.

Η κλοπή είχε γίνει στις 9 Ιουλίου σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου. Από την έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση των στοιχείων προέκυψε ότι ένας 36χρονος ελληνικής καταγωγής ήταν εκείνος που αφαίρεσε το δίκυκλο από κάτοικο της πόλης.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, λοιπόν, προχώρησαν σε έλεγχο στο σπίτι του δράστη όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα εξαρτήματα τα οποία, όπως προέκυψε, είχαν αποσπαστεί από τη μοτοσικλέτα που έκλεψε.

Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ ο36χρονος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Εξιχνιάστηκε χθες (29.08.2019) από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, υπόθεση κλοπής δίκυκλης μοτοσυκλέτας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, την 09.07.2019 σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου άγνωστος δράστης αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας 32χρονου ημεδαπού.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 36χρονος είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας στην οικία του 36χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα εξαρτήματα τα οποία όπως προέκυψε είχαν αποσπαστεί από την αφαιρεθείσα μοτοσυκλέτα. Επιπλέον κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρους του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News